Inter Milan trainingspak 2020-2021

Naast het nieuwe Inter Milan thuisshirt hebben Inter en Nike ook een geheel nieuwe trainingslijn gereleased. Deze trainingslijn bevat ook weer een nieuw Inter Milan trainingspak 2020-2021. In dit trainingspak trainen de spelers van de Nerrazzurri tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A en Champions League wedstrijden gedurende 2020-2021. Ook komend seizoen bestaat het nieuwe trainingspak van Inter Milan uit een trainingstrui en een trainingsbroek. Beide items zijn geheel in stijl van het nieuwe template van Nike.

Zwart/blauwe Inter Milan trainingstrui en trainingsbroek 2020-21

Het Inter Milan trainingspak van Nike voor 2020-2021 is geheel in stijl van de kleuren van de clubkleuren van Internazionale. De body van de trainingstrui en het Inter Milan trainingsjack zijn blauw en de mouwen zijn overwegend zwart. De mouwen van het Internazionale trainingspak bevatten wel een blauw detail. Dit is direct ook iconisch voor het nieuwe Strike template van Nike. De mouwen zijn namelijk voorzien van een diagonale, blauwe taping. Boven deze band prijkt de swoosh van Nike in het geel. Waar we gewend zijn dat het Nike logo op de rechterborst van de trainingskleding staat, is deze dit jaar dus verplaatst. Ook dit is weer kenmerkend voor het nieuwe template. Een ander kenmerk hiervan is de all-over print over de mouwen van de training tops. De print op de mouwen betreft een print van golven, welke het DNA van de Inter Milan supporters symboliseren. Verder heeft de training top dezelfde kenmerken als het trainingspak van afgelopen seizoen. De trainingstrui van Inter Milan is uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten, zodat de sweater naadloos aansluit op het lichaam. Ook de raglanmouwen bewerkstelligen dit effect. Verder prijkt het logo van de Milanezen in het geel op de linkerborst.

Ook de nieuwe Inter Milan trainingsbroek is geïnspireerd door het nieuwe Strike template van Nike. Dit komt eigenlijk alleen maar tot uiting in de diagonale, blauwe band ter hoogte van de knieholtes. Verder is de trainingsbroek van Inter Milan komend jaar geheel zwart met op de zijkanten gele logo's van de club en Nike. De trainingsbroek van Inter heeft verder de gebruikelijke kenmerken:

  • Met de FlyVent tailleband aan de bovenkant van de trainingsbroek kan de pasvorm aangepast worden.

    De Inter Milan trainingsbroek voor 2020-2021 heeft een tapered fit. Dit houdt in dat de trainingsbroek van Nike vooral strak om de kuiten en enkels valt.

  • De zijkanten van de trainingsbroek bevatten zakken met een rits, waarin je spullen op kunt bergen.

  • De onderkant van de Internazionale trainingsbroek is voorzien van enkelritsen, zodat je deze broek gemakkelijk over je sneakers en voetbalschoenen aan en uit kunt doen.

  • De trainingsbroek is, evenals de training top en het trainingsjack, uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor vochtafvoer en verkoeling, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder een afbeelding van het nieuwe Inter Milan trainingspak 2020-2021, dat vanaf nu door het keurkorps van trainer Conte gedragen wordt en check ook het nieuwe Inter Milan trainingsshirt 2020-2021. 

Inter Milan trainingspak 2020-21 bestellen

De prijs van de Inter Milan trainingspakken voor 2020-2021 is hetzelfde als die van afgelopen seizoen. De trainingstrui en trainingsbroek zijn voor volwassenen € 64,95 en voor kinderen € 54,95. Het pak is ook komend seizoen beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen & de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen. Check in de onderstaande winkels ook nog de pakken van dit seizoen. Directe levering!

Bestel je Inter Milan trainingspak altijd in de officiële NIKE SHOP! 

of deze fanshop! 

of deze winkel! 

Inter Milan trainingspak 2020-2021