Het zwart/roze Ronaldo CR7 Nike trainingspak voor kinderen

Er is weer een nieuwe CR7 Ronaldo trainingspak gelanceerd door Nike. Dit nieuwe pak werd tegelijkertijd met de nieuwe voetbalschoenen van de sterspeler van Juventus uitgebracht. Deze schoenen zijn onderdeel van een nieuw door Nike gelanceerd pack, het ‘’Built on dreams pack – Chapter 7.’’ Het nieuwe pak wordt door Ronaldo niet gedragen tijdens de voorbereiding op de wedstrijden van Juventus, maar zal ongetwijfeld door de Portugese ster gedragen worden in zijn vrije tijd. Om die reden is het CR7 Nike trainingspak altijd een populair trainingspak voor de echte fans van Ronaldo. Dit pak is overigens alleen in kindermaten beschikbaar. Daarover later meer! Check alles over het nieuwe, zwarte CR7 trainingspak van Nike hieronder.

Zwart/roze Nike Ronaldo trainingspak 2018-2019 - CHAPTER 7

Voordat we het design van het nieuwe trainingspak uiteenzetten, gaan we eerst wat dieper in op de symboliek rondom het nieuwe CR 7 pack van Nike. In 2015 lanceerde Nike de eerste van de zeven CR7 ‘’chapters’’ (hoofdstukken). In deze packs staan de Nike Mercurial voetbalschoenen van Ronaldo altijd centraal en rondom deze voetbalschoenen wordt ook altijd een trainingslijn gelanceerd. De afgelopen drie jaar zijn er zeven chapters uitgebracht, waarbij elke release is geïnspireerd door het persoonlijke leven van Ronaldo of zijn voetbalcarrière. Het laatste hoofdstuk is een samenvatting van alle verhalen en is een ode aan het rugnummer van Ronaldo: 7! Ook in het nieuwe trainingspak van Ronaldo staat zijn rugnummer nog meer centraal.

Het CR7 logo staat namelijk nog groter op het pak. Dit jaar is het Nike trainingspak van Ronaldo een combinatie van zwart en roze. De taping over de schouders en mouwen van het jack en de training top zijn namelijk roze. De kleur roze niet geheel ontoevallig. Het is een kleur die veel terug komt in de uitshirts van Juventus, de huidige club van Ronaldo. Juventus droeg namelijk bij de oprichting van de club in 1897 roze voetbalshirts. Pas in 1903 werd er overgegaan op zwart/wit gestreepte voetbalshirts. De zwarte kleur van het nieuwe trainingspak van CR7 is daarom ook weer niet geheel ontoevallig zwart. Op de linker borst prijkt in het groot het speciale trademark logo van de Portugese speler. Het trainingspak is zowel met een trainingsjack als een training top te bestellen. Het verschil is dat de trainingssweater een rits tot de borst heeft en het jack een doorlopende rits. Bovendien bevat het jack aan de zijkanten twee zakken en de Ronaldo trainingssweater niet. Zowel de top als het jack bevatten aan de achterkant zeven symbolen, die betrekking hebben op Cristiano Ronaldo en welke bovendien symbool staan voor de 7 Chapters die Nike tot nu toe heeft uitgebracht.

Het nieuwe Ronaldo trainingspak voor 2018-2019 wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek met aan de zijkanten een roze taping. Op de linkerpijp van de trainingsbroek staat het CR7 trademark teken. Verder heeft de broek de volgende kenmerken, die alle Nike trainingsbroeken bevatten:
• De bovenkant van de CR7 Nike trainingsbroek is uitgerust met een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden;
• De onderkant van de Nike trainingsbroek bevatten enkelritsen, zodat je deze nog makkelijker de broek over je voetbalschoenen of sneakers aan en uit kunt doen;
• De broek heeft een strakke fit. Deze broek valt strak om de benen en dan vooral om de kuiten en enkels;
• De trainingsbroek van Ronaldo is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat je net als de Portugese sterspeler optimaal kunt presteren.

Tot zover alle details over het nieuwe CR7 trainingspak van Nike. Check ook het Juventus voetbalshirt van Ronaldo of zijn nieuwe voetbalschoenen!

Ronaldo Nike trainingspak voor kinderen bestellen

Het nieuwe Ronaldo CR7 Nike trainingspak kan je alleen voor kinderen bestellen. Dit kan voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. Het pak is namelijk beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Het gehele pak met trainingsjack heeft een prijs van € 70,-. De training top heeft een prijs van € 40,- en de trainingsbroek ook! Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Ronaldo pak direct in deze winkel! 

of deze SHOP!