Het NIKE Mercurial LVL UP CR7 trainingsshirt

Voor de echte Ronaldo fans hebben we nog een leuk nieuwtje. Vandaag werd bekend dat hij waarschijnlijk op tijd fit is voor de Champions League kwartfinales tegen Ajax. Het tweede goede nieuws is dat Nike weer een speciale CR7 collectie heeft gelanceerd. Het LVL up pack van Nike is namelijk eigenlijk een Ronaldo collectie, maar dan zonder het bekende trademark teken van de speler. Snappen we het nog? Wij ook niet helemaal. De nieuwe LVL up collectie is met name een ode aan de voetbalschoenen waarop de Portugees speelt. Die schoenen bestaan dit jaar twintig jaar en ter ere daarvan heeft Nike dan ook special edition Mercurials uitgebracht. Deze collectie bevat traditioneel nog meer items, zoals een trainingspak en dus ook een trainingsshirt.



Het speciale LVL up trainingsshirt wordt niet door Ronaldo gedragen en dat kan ook eigenlijk niet. Het shirt is namelijk alleen voor kinderen uitgebracht. Het nieuwe CR7 Nike trainingsshirt is geheel zwart en wordt gekenmerkt door een all-over safari print over de mouwen. Dit element is een ode aan de Air Safari sneaker van Nike, die voor het eerst in 1987 door Nike werd gelanceerd en waarvan designelementen voor het eerst in 2010 in de Mercurial voetbalschoenen verwerkt werden door het Amerikaanse sportmerk. Een ander opvallend detail van het nieuwe trainingsshirt is de kleurige print aan de zijkanten van het shirt. De print bestaat uit lijnen met een safari, silverware, cheetah, galaxy, lava, neon, metallic en gouden print. Deze lijnen verwijzen naar de rijke heritage van alle Mercurials die het merk de afgelopen jaren heeft uitgebracht en zijn ook terug te vinden in de nieuwe Nike Mercurials. De swoosh van Nike prijkt op de rechter borst in het wit en de andere borst bevat een speciale tag met daarin het Mercurial trademark teken. Het shirt is verder uitgerust met een ronde hals.

Dit nieuwe Mercurial trainingsshirt kan perfect gecombineerd worden met het trainingsbroekje. Ook deze is zwart en bevat de safari print op de achterkant van het short. De kleurige print prijkt op de tailleband van het broekje en in de zakken aan de zijkanten van het short. Super gaaf hoe Nike deze opvallende accenten subtiel in de nieuwe collectie heeft verwerkt. Wij zijn hoe dan ook fan!

Nike LVL Up Mercurial trainingsshirt voor kinderen kopen

Het nieuwe Nike LVL UP trainingsshirt en trainingsbroekje kun je vanaf nu alleen bestellen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 en is dus alleen beschikbaar voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 en 13 jaar. Zowel het shirt als het broekje hebben een prijs van € 30,-. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de gehele LVL Up collectie exclusief in deze SHOP!