Het zwart/roze Nike FC trainingspak

Aanvallend en attractief voetbal! Dat is waar Nike FC sinds de oprichting van de imaginaire club in 1994 voor staat! Die filosofie komt ook geheel terug in de nieuwe collectie van de club! Nadat Nike in oktober een al wat winterse collectie voor NIKE FC lanceerde, is het nu de beurt aan een wat kleurrijkere collectie, waaronder een nieuw trainingspak. Qua looks heeft het pak veel weg van het super populaire Paris Saint Germain trainingspak van 2018-2019. Ook dit pak is namelijk een combinatie van zwart en neon roze! Fan van Nike FC of de kleurencombinatie van black/pink! Dan is dit het ideale trainingspak voor jou! Check hieronder alle informatie over het pak dat bestaat uit de iconische Nike training top en de strakke trainingsbroek van het Amerikaanse sportmerk!

Zwart/roze Nike FC training top en trainingsbroek

Het nieuwe NIKE FC trainingspak voor 2019 is het ideale trainingspak om op te vallen. Dat blijkt wel uit de immense populariteit van het zwart/roze PSG trainingspak. Dit pak is namelijk niet alleen populair onder de fans van PSG, maar ook om als streetwear op straat te dragen. Voor het zwart/roze Nike FC pak geldt eigenlijk hetzelfde. Wil je deze winter, naast je skills, het verschil willen maken? Dan doe je dat met dit nieuwe trainingspak. De Nike FC training top is een combinatie van zwart en roze. De roze details komen vooral terug in de taping over de mouwen. Waar deze strip voorheen altijd over de schouders en bovenkant van de mouwen liep, is deze taping nu verwerkt aan de andere kant van de mouwen. De strip heeft ook nog eens een speciaal design. In de strip is het woord ''voetbal'' in verschillende talen verwerkt. Ook dit past weer bij de filosofie van de imaginaire club. Nike FC is namelijk van iedereen! Ook het logo van Nike FC staat op het midden van de drill top in het neon roze. Qua performance details heeft het nieuwe pak dezelfde kenmerken als we gewend zijn van Nike. De mouwen zijn raglanmouwen. Deze hebben als effect dat ze strak om de armen en schouders vallen en zorgen voor een perfecte bewegingsvrijheid. De duimgaten aan de onderkant van de mouwen zorgen ook voor de strakke fit van deze training top en verder is de zoom aan de achterkant wat langer en dit biedt net dat extra beetje bescherming.

De trainingsbroek heeft qua looks dezelfde kenmerken als de top. De Nike FC trainingsbroek is zwart en bevat dezelfde roze taping als de zwart/roze Nike FC training sweater. Deze taping bevindt zich aan de onderkant van de broek. De trainingsbroek heeft verder ook weer de gebruikelijke kenmerken. De onderkant van de trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen en de bovenkant bevat een tailleband, waarmee de pasvorm van de broek aangepast kan worden. Verder heeft de trainingsbroek de zogenaamde tapered fit, wat inhoudt dat deze broek heerlijk strak om de enkels en kuiten valt. Op de broek staan de swoosh van Nike en het Nike FC logo in het neon roze. De zijkanten bevatten twee zakken en uiteraard zijn zowel de top als de trainingsbroek uitgerust met de Nike Dri Fit technologie voor een optimale prestatie!

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het zwart/roze Nike FC trainingspak, welke ideaal is om in te trainen of te sporten, maar ook perfect is om op straat het verschil te maken. Hetzelfde geldt overigens voor het gruwelijke nieuwe Nike FC joggingspak!

Zwart/roze Nike FC trainingspak bestellen

Het zwart/roze Nike FC trainingspak kan je vanaf nu bestellen voor volwassenen! De top en de trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. De top heeft een prijs van € 60,- en de trainingsbroek ook. De totaalprijs van het pak, dat beschikbaar is in de maten S, M, L, XL en XXL, is dus € 120,-. Check ook andere Nike FC producten in de onderstaande webshops of check het overzicht met Nike FC items hiernaast of hieronder! Directe levering!

Bestel het NIKE FC trainingspak in de officiële NIKE SHOP!

of deze winkel!

 

ni