Het gruwelijke zwart/roze NIKE FC joggingspak

Nike heeft deze week weer een super vet Nike FC joggingspak gelanceerd! Dit keer is het nieuwe joggingspak van de imaginaire voetbalclub geïnspireerd door de populaire Paris Saint Germain trainingspakken van 2018-2019. Het nieuwe NIKE FC joggingspak heeft niet alleen een geheel nieuw design gekregen, het is ook nog eens een perfect pak om tijdens de barre winterdagen te dragen. Bijkomend voordeel, je valt nog op ook! Ben je fan van Nike FC? Check alle informatie van het nieuwe sweat pak hieronder!

Ben je direct fan van dit flitsende en gruwelijke, zwart/roze joggingspak van Nike FC? Bestel het exclusief in de officiële NIKE SHOP 

of deze winkel!

Zwart/roze NIKE FC hoodie en trainingsbroek 2019

We gaven het net al aan. Het nieuwe NIKE FC joggingspak is geheel in stijl van de kleuren van het trainingspak van Paris Saint Germain. Het zwart/roze trainingspak is dit seizoen ongekend populair onder de aanhang van de Parijzenaren en is bovendien hot om als streatwear te dragen. Voor het nieuwe NIKE FC sweat pak kunnen we eigenlijk hetzelfde zeggen. Dit pak bestaat uit een hoodie en een strakke trainingbroek in het zwart/roze. De hoodie van het joggingspak is geheel zwart met een opvallende all-over print over de capuchon. Dit betreft namelijk een camouflage achtige print. De capuchon zorgt er niet alleen voor dat je opvalt met dit pak, ook de neon roze accenten van het nieuwe Nike FC pak zorgen ervoor dat niemand je kan missen op straat. De mouwen zijn uitgerust met een roze taping. In deze taping is in verschillende talen het woord voetbal verwerkt: Nike Futebol, Nike Football, Nike Fussball, Nike Calcio en nog een aantal talen. Nike FC overtreft namelijk de landgrenzen, is van iedereen en staat voor aanvallende looks! Dit past perfect bij de imaginaire club, die in 1994 door Nike in het leven werd geroepen. De naam van de club staat bovendien in het roze op de voorkant en achterkant van de sweater. Verder bevat de hoodie een rits tot de borst en de capuchon betreft een scuba capuchon, waarin je je heerlijk kunt verbergen! De zijkanten van de hoodie is uitgerust met twee zakken en ook de achterkant bevat een zakje waarin je, heel handig, je spullen op kunt bergen. De trui is aan de binnenkant uitgerust met een heerlijke fleece voering, die je heerlijk warm houdt tijdens de herfst en winter.

Het nieuwe zwart/roze Nike FC joggingspak wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek in plaats van een joggingsbroek. De trainingsbroek heeft de kenmerken die we gewend zijn van de trainingsbroeken van Nike. Deze broek heeft een getailleerde fit en valt vooral heerlijk strak om de nekels en kuiten. Ook de nieuwste Nike FC trainingsbroek bevat dezelfde roze taping als de hoodie. Deze bevindt zich aan de onderkant van de broek. De bovenkant van de broek is uitgerust met een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden en de broek bevat zowel het NIKE FC logo als de swoosh van het Amerikaanse sportmerk. Uiteraard zijn de NIKE FC pakken ook uitgerust met de de Dri Fit technologie van het merk, voor een optimale prestatie!

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het vette nieuwe zwart/roze Nike FC joggingspak! Wij zijn fan en dat zijn wij ook van het nieuwe trainingspak!

Zwart/roze Nike FC sweat pak bestellen

Het zwart/roze NIKE FC joggingspak kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande SHOPS. Dit kan alleen voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van de hoodie is € 70,- en de broek heeft een prijs van € 60,-. Het totale pak heeft daarmee een prijs van € 130,-. Check bovendien het overzicht met beschikbare Nike FC producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het NIKE FC trainingspak in de officiële NIKE SHOP!

of deze winkel!