Het Arsenal joggingspak 2018-2019

Ook dit seizoen moet er tijd zijn om te relaxen voor de spelers van Arsenal. Met soms wel drie wedstrijden in de week of twee trainingen per dag moeten de spelers van ''The Gunners'' ook hun rust pakken! Voor dit doeleinde heeft PUMA een geheel nieuw joggingspak gelanceerd, waarin de spelers van de Londense club kunnen chillen. Dit T7 joggingspak is een variant van de tech fleece pakken van Nike. Puma heeft het pak in twee verschillende kleuren gelanceerd, namelijk in een navy blauwe variant en in een zwarte variant. Wij bespreken hieronder het zwarte joggingspak van Arsenal, welke gedragen wordt tijdens het seizoen 2018-2019!

Arsenal vest en joggingsbroek 2018-2019

Het joggingspak van Arsenal bestaat dit seizoen uit een hooded vest en een strakke joggingsbroek. Het vest van het nieuwe pak is geheel zwart met witte logo's van PUMA, Arsenal en Fly Emirates op de borst. Het vest is onderdeel van de zogenaamde casual performance lijn. Het jack bestaat voor 81% uit katoen en 19% uit polyester, waardoor het ook perfect is om in te sporten. Het pak wordt door Arsenal dan ook gedragen tijdens het reizen naar de Premier League, FA Cup en Europa League wedstrijden dit seizoen en is dus de vervanger van het presentatiepak van de Londenaren. Het nieuwe jack heeft verder een hoge hals en een doorlopende rits. Bovendien bevat het jack een capuchon, die je geheel over je hoofd heen kunt trekken, zodat je optimaal kunt chillen. Het vest wordt afgemaakt door twee zakken aan de zijkanten. Deze zakken bevatten ook nog ritsjes.

Het Arsenal performance joggingspak wordt compleet gemaakt door een zwarte joggingsbroek. Deze broek bevat aan de zijkanten en heeft een tapered pasvorm. Dit betekent dat de broek vooral lekker strak om de enkels en kuiten en goed meebeweegt met de bewegingen van de benen. De broek bevat bovendien zogenaamde cuffs aan de onderkant, zodat de onderkant van de broek nauw om de enkels valt. De bovenkant van de broek is uitgerust met een tailleband en hiermee kan natuurlijk de fit van de broek aangepast worden. Ook de joggingsbroek bevatten twee zakken met verborgen ritsen aan de zijkanten en ook de logo's van de club en PUMA staan op de broek. De broek bestaat uit hetzelfde materiaal als het vest.

Van dit pak bestaat ook een navy blauwe variant. Het kan zijn dat we de spelers van Arsenal in dit pak ook zien wanneer de pers te woord wordt gestaan of wanneer de spelers het veld inspecteren voorafgaande aan de wedstrijden! In dit pak wordt niet getraind. Wil je deze checken? Check dan onze blogs over het rode Arsenal trainingspak of het groene Arsenal pak!

Arsenal presentatiepak bestellen

Het zwarte en blauwe Arsenal pak kan je vanaf nu bestellen voor volwassenen. Het vest en de broek kunnen los van elkaar besteld worden. De prijs van het vest is € 75,- en de broek is € 55,-. Beide items zijn beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Ben je op zoek naar andere Arsenal producten? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Arsenal jogginspak deze winkel!

of in deze SHOP