Arsenal thuisshirt 2024-2025 uitgelekt

De eerste afbeelding van het Arsenal thuisshirt 2024-2025 is uitgelekt! Het voetbalshirt werd door een supporter gespot door de ramen van het Emirates Stadium! Alles lijkt er op te wijzen dat dit ook echt het nieuwe tenue van The Gunners wordt. Het is nog even wachten op de officiële lancering. Medio mei/juni wordt het shirt gepresenteerd door de Londense club en adidas. In het voetbalshirt speelt het team van manager Arteta de Champions League, Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden in het Emirates Stadium tijdens het seizoen 2024-2025!

Geïnspireerd door voetbalshirt 1989-1990?

Het Arsenal thuisshirt 2024-2025 heeft weer het bekende design. Het voetbalshirt wordt namelijk weer gekenmerkt door het brede rode (door adidas ''Better Scarlet'' genoemd) vlak over het midden en de zijkanten en de mouwen zijn wit. Het rode vlak loopt niet door over de schouders. De schouders en mouwen zijn namelijk wit. Dit jaar zijn er, evenals in het Arsenal thuisshirt 2021-2022, donkerblauwe accenten in het shirt verwerkt. Deze kleur komt terug in de TIRO24 elementen van het voetbalshirt. Adidas gebruikt het TIRO24 template als uitgangspunt voor het design van alle voetbalshirts tijdens het seizoen 2024-2025. Kenmerkend aan dit design is het gebruik van golven en diagonale vlakken. Op de onderkant van de zijkanten bevindt zich een navy blauwe golf en ook de rand van de ronde hals en de adidas strepen op de schouders zijn donkerblauw. Alle details op het Arsenal voetbalshirt zijn wit. De rechterborst bevat het logo van adidas, terwijl de linkerborst niet het moderne Arsenal logo bevat, maar alleen het kanon uit het clublogo. Dit zou er op kunnen wijzen dat het Arsenal thuisshirt is geïnspireerd door het tenue van 35 jaar geleden, namelijk het shirt van het seizoen 1989-1990. Ook toen was adidas kledingsponsor van de Premier League club en had het shirt donkerblauwe details. Het Arsenal thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan weerszijden een donkerblauwe golf. Dit seizoen ontbreken de adidas strepen op de voetbalbroekjes van het Duitse sportmerk. De golf loopt als het ware door van het thuisshirt. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de club en adidas. De sokken zijn wit met op de kuiten ook weer een donkerblauwe golf. 
 
Nogmaals, het is nog niet zeker dat dit ook echt het nieuwe Arsenal voetbalshirt wordt. Tot de officiële lancering van het nieuwe tenue speelt de club uit Londen de thuiswedstrijden in het Arsenal thuisshirt 2023-2024.

Arsenal voetbalshirt bestellen

Het adidas Arsenal thuisshirt 2024-2025 kun je pas vanaf de officiële lancering in mei/juni bestellen! De prijzen zijn hetzelfde als afgelopen seizoen. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het replica voetbalshirt € 99,95 en de authentic Heat.RDY versie € 149,95. Voor kinderen bestel je het shirt voor € 74,95. De Arsenal voetbalbroekjes zijn beschikbaar vanaf € 39,95 en de sokken zijn € 23,-! Inclusief de mogelijkheid tot officiële Premier League bedrukking!

Arsenal thuisshirt 2024-2025 uitgelekt