Hellas Verona voetbalshirts 2020-2021

De Italiaanse voetbalclub Hellas Verona heeft zojuist haar nieuwe voetbalshirts gelanceerd voor het seizoen 2020-2021. Dit is gedaan in samenwerking met kledingsponsor Macron. Echter zijn de nieuwe voetbalshirts niet de enige vernieuwing voor de Italiaanse club. Aankomend seizoen speelt de club ook met een nieuw logo. Check hieronder niet alleen de info over de nieuwe voetbalshirts maar check ook hoe het nieuwe logo van Hellas Verona eruit ziet. Ook dit seizoen is Macron weer verantwoordelijk voor het design van de productie van de tenues van Hellas. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds de zomer van 2018.

Hellas Verona thuisshirt 2020-2021

Ook dit seizoen wordt het nieuwe thuisshirt van Hellas Verona gekenmerkt door een combinatie van blauw met geel. De body van het shirt is blauw van kleur. Aan de onderkant van het shirt is een gave all-over print van driehoeken te zien. Bij deze print is gebruik gemaakt van verschillende kleuren blauw. Aan de zijkant van beide shirts is een gele strip geplaatst. Ook de biesjes aan de onderkant van de mouwen zijn geel van kleur. Het nieuwe tricot is uitgerust met een klassieke polo kraag. Deze is zelfs uitgerust met echte knopen. Zowel de knopen als de kraag zijn geel van kleur. Op de rechterkant van de borst staat het logo van kledingsponsor Macron. Op de linkerkant van de borst het nieuwe logo van Hellas Verona. Het nieuwe logo is gelanceerd onder de slogan ‘’ Terug naar de toekomst.’’ Het logo laat twee bulldogs zien die met de hoofden van elkaar weggedraaid zijn. Het logo op het shirt is geel van kleur. Daarnaast bevat het thuistenue nog een tweetal andere details. In de hals bevindt zich een label met daarin de tekst: ''#TIfiAMOHELLAS'' (We steunen Hellas). Op de achterzijde prijkt in de nek de naam van de voetbalclub. Het nieuwe thuistenue wordt gecompleteerd door een blauwe broek en blauwe voetbalkousen. Deze worden afgewerkt met gele details.

Hellas Verona uitshirt 2020-2021

Bij het uitshirt van de Italiaanse club wordt gebruik gemaakt van dezelfde kleuren als bij het thuisshirt. De body van het shirt is echter geel en wordt versierd met blauwe details. Subtiele blauwe details zorgen voor een modieuze look van het nieuwe uitshirt. De kraag is klassiek en blauw van kleur. Ook het Macron logo en het clubwapen op de borst zijn blauw. Op het midden van het shirt staat de naam van hoofdsponsor Gruppo Sinergy. Het uittenue bevat dezelfde details als het thuisshirt. Het Hellas Verona uittenue wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje en gele kousen met blauwe details. Zoals alle tenues van het Italiaanse sportmerk zijn de ook de voetbalshirts van Hellas Verona uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van zweet.

Hellas Verona voetbalshirt bestellen

Op dit moment zijn de shirts van Hellas Verona alleen te bestellen in de webshop van de Italiaanse club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van de Italiaanse topclubs? Check dan de onderstaande webshop. Het is ook mogelijk om deze shirts te laten bedrukken. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Serie A voetbalshirts in DEZE SHOP

Hellas Verona voetbalshirts 2020-2021

Hellas Verona uitshirt 2020-2021