De nieuwe voetbalshirts van Hellas Verona voor 2016-2017 zijn officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Nike en de Italiaanse voetbalclub. In 2013-2014 tekenden Hellas Verona en Nike een contract voor 4 jaar. Nike is daardoor ook volgend jaar nog kledingsponsor. Hellas Verona is een voetbalclub uit de stad Verona in Noord-Italië. De club heeft voluit Hellas Verona Football Club SpA en is opgericht in 1903. De thuiswedstrijden speelt de club in Stadio Marc'Antonio Bentegodi. In het seizoen 2015-2016 eindigde Hellas Verona als 20ste in de Serie A en degradeerde naar de Serie B. Hierdoor zal de club dit seizoen proberen om weer te promoveren naar het hoogste Italiaanse niveau. Enkele bekende spelers van Hellas Verona zijn Giampaolo Pazzini, Federico Viviani en Pawel Wszolek.

Hellas Verona thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Hellas Verona voetbalshirt voor 2016-2017 is navy blauw en geel gestreept, de bekende clubkleuren. Vorig jaar was het voetbalshirt nog verticaal gestreept, dit jaar zijn de strepen horizontaal op het shirt aangebracht. Het Hellas shirt is gebaseerd op het Nike 2016-17 Hooped Division design. Het shirt heeft een ronde hals en gele biesjes. Midden op de borst hoofdsponsor Metano Mord en rechts bij de schouder sponsor SEC. Op de linkerborst bevindt zich het embleem van Hellas Verona. De rechterborst is voorzien van het Nike swoosh teken. Op de achterkant onder de kraag de tekst ''Hellas'' in het geel. Verder is de achterkant voornamelijk navy blauw met twee gele banen. Het Hellas tenue 2016-2017 wordt compleet gemaakt met een navy blauw broekje en kousen.

Hellas Verona uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Hellas Verona uitshirt voor 2016-2017 is overwegend geel met enkele donkerblauwe details. Zo zijn de v-hals als de biesjes in deze kleur. Ook hoofdsponsor metano nord en sponsor SEC zijn in deze kleur op het shirt aangebracht. De linkerborst bevat het embleem van Helaas Verona en de rechter het logo van Nike. Over de schouder loopt een donkerblauwe baan. De achterkant is volledig geel met bovenaan de tekst Hellas in het blauw. Het Hellas Verona uitshirt is gebaseerd op het Nike 16-17 Striker IV design. Een geel voetbalbroekje en gele kousen maken het Hellas 2016-2017 uittenue compleet.

Check hieronder de foto's van de nieuwe Hellas Verona voetbalshirts voor 2016-2017. Deze nieuwe tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Hellas Verona voetbalshirt kopen

Helaas weten wij niet of het Hellas Verona voetbalshirt ergens online te koop is. Wel zijn er veel andere Serie A voetbalshirts te koop in de online voetbalshop van Subside Sports! Geef hieronder je mening over de nieuwe Hellas Verona voetbalshirts!


Hellas -verona -voetbalshirt -2016-2017

Hellas -verona -uitshirt -2016-2017