Galatasaray 3e shirt 2018-2019

Galatasaray heeft in samenwerking met kledingsponsor Nike een nieuw 3e shirt of alternatief uitshirt voor 2018-2019 gelanceerd. In dit nieuwe shirt speelt de club van trainer Fatih Terim vooral de uitwedstrijden in de Champions League. In het miljardenbal neemt ‘’Gala’’ het in poule D op tegen Lokomotiv Moskou, Schalke 04 en FC Porto. Bovendien speelt de Turkse club in dit nieuwe tenue ook een aantal uitwedstrijden in de beker en de Turkse Lig. Dit is vooral het geval wanneer het reguliere uitshirt qua kleuren teveel overeenkomt met het het thuisshirt van het thuisspelende elftal. Check hieronder alle details van het nieuwe 3e tenue van Galatasaray.

Galatasaray Champions League uit shirt en tenue 2018-2019 - een ode aan de Bosporus

Het nieuwe Galatasaray 3e shirt voor 2018-2019 past weer perfect in het thema van Nike voor haar derde tenues. Het shirt bevat namelijk een all-over print van kenmerken van de stad Istanbul. Daarover straks meer. In alle gelanceerde 3e shirts van Nike staat de stad van de club centraal. Dit is ook het geval bij de 3e shirts van Barcelona, Tottenham Hotspur, AS Roma, Inter Milan en Chelsea. Het nieuwe Galatasaray voetbalshirt is overwegend wit en bevat over het midden een print in het oranje. Deze retro print wordt gescheiden door een witte lijn, welke symbool staat voor de Bosporus, die door de stad Istanbul loopt. Verder heeft dit tenue ook weer alle kenmerken van het Nike Vapor template. Het voetbalshirt van Galatasaray is namelijk uitgerust met een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. De mouwen en een deel van de achterkant van het tenue zijn uitgerust met zigzagbanen en aan de binnenkant van de hals is een oranje taping verwerkt. Deze taping loopt ook door in de achterkant van de nek. Ook de rode tint uit de clubkleuren van de Turkse kampioen komen terug in het shirt. De swoosh van Nike is rood. Dit logo prijkt op de rechter borst en het logo van de club staat op de linker borst. Boven het embleem prijken vier rode sterren. Deze sterren verwijzen naar de 21 kampioenschappen van de club. Per vijf kampioenschappen mag er in Turkije een ster aan het logo worden toegevoegd. Op het midden van de borst staat de speciale badge, in stijl van de Turkse vlag. Deze badge draagt Galatasaray dit seizoen, omdat het kampioen van Turkije is geworden in 2018.

Het 3e tenue van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in de Türk Telekom Arena, wordt compleet gemaakt door een wit broekje. Dit short heeft aan de zijkanten ook weer zigzagbanen en op de broekjes staan ook weer de swoosh en de logo van de club, die in 2000 de UEFA Cup won. De kousen van het Galatasaray tenue zijn aan de bovenkant oranje en lopen middels dunne strepen over in het wit. Het Nike logo staat ook in het oranje op de kousen, evenals de initialen van de club: GS. De authentic tenues van Galatasaray zijn ook dit jaar weer uitgerust met de Nike Vaporknit en de replica tenues bevatten de Climalite technologie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de shirts die vanaf nu gedragen worden door sterren als Akbaba, Onyekuru, Nagatomo, Celik, Ndiaye, Belhanda, Inan en andere sterspelers. Check bovendien het nieuwe thuisshirt en uitshirt voor 2018-2019.

Galatasaray 3e voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Galatasaray Champions League uitshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 85,- en voor kinderen € 70,-. In deze shops kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Daarbij wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering! 

Bestel het nieuwe Galatasaray shirt in deze SHOP

of deze WINKEL!