Galatasaray trainingsjack 2021-2022

Galatasaray en kledingsponsor Nike hebben deze week een nieuw trainingsjack aan de collectie voor 2021-2022 toegevoegd. Dit betreft het zogenaamde anthem trainingsjack en wordt door de club van trainer Fatih Terim gedragen tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de Turkse Lig, beker en Europa League wedstrijden in 2021-2022. In de Europa League staat Galatasaray bovenaan in poule E. De andere teams in deze poule zijn Lazio Roma, Olympique Marseille en Lokomotiv Moskou. Nike is verantwoordelijk voor het design en de productie van het Galatasaray trainingsjack. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2002 de kledingsponsor van de club uit Istanbul.

Wit Galatasaray trainingsjack 2021-2022

Alle Nike trainingsjacks hebben dit seizoen het zogenaamde I96 template, geïnspireerd door de trainingsjacks die Nike produceerde in 1996. Dit template komt vooral tot uiting in de body van het Galatasaray trainingsjack. De body is grofweg verdeeld in drie vlakken. Het bovenste gedeelte is wit, daaronder bevindt zich een oranje vlak en het onderste gedeelte van het Nike Galatasaray trainingsjack is rood. Verder bevat het Galatasaray trainingsjack zwarte mouwen. Dit is ook de kleur van de rits en de tailleband aan de onderkant van het trainingsjack. Een ander kenmerk van het I96 template is de baseball collar. Ook het Galatasaray trainingsjack bevat deze kraag. Uiteraard mogen de logo's van Nike en de club niet ontbreken. De rechterborst bevat een gele swoosh en de andere borst bevat een witte badge met daarin het clublogo. De sterren boven het Galatasaray logo zijn geheel in stijl van de clubkleuren van ''Gala.'' Twee sterren zijn geel en de andere twee sterren zijn rood. Deze sterren verwijzen naar alle kampioenschappen van de club. Dit zijn er in totaal 22. Per vijf kampioenschappen mag er in Turkije een ster aan het logo worden toegevoegd. Het nieuwste Galatasaray trainingsjack bevat ook twee zakken aan de zijkanten.

Rood Galatasaray trainingsjack 2021-2022

De eerste Galatasaray collectie van dit seizoen, welke in juli gepresenteerd werd, bevatte ook al een ander Galatasaray trainingsjack, welke ook nog gedragen wordt door de spelers dit seizoen. Dit trainingsjack heeft hetzelfde template en is overwegend rood met op het midden een gele band. Verder heeft dit trainingsjack dezelfde kenmerken als het andere jack, behalve dat de sterren boven het logo allemaal geel zijn. Hoewel de spelers tijdens de opkomst op het veld geen trainingsbroek dragen, zijn de jacks perfect te combineren met de zwarte trainingsbroek van het Nike Galatasaray trainingspak 2021-2022. Deze broek is zwart en bevat twee diagonale gele banen ter hoogte van de heupen.

Zoals alle Nike trainingskleding zijn de Galatasaray trainingsjacks en pakken uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof (polyester) van de jacks verwerkt en zorgt ervoor dat vocht naar de buitenkant van de trainingsjacks wordt getransporteerd. Bovendien heeft het een ventilerend effect. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Galatasaray trainingsjacks 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Mohamed, Do Nascimento, Muslera, Aktürkoğlu, Nelsson, Dervişoğlu, van Aanholt en alle andere spelers.

Galatasaray trainingsjack bestellen

Het wit/zwart/rood/gele en rode Galatasaray trainingsjack 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het jack is (vooralsnog) alleen beschikbaar voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL en heeft een prijs van € 84,95. Check ook andere Galatasaray trainingskleding in de onderstaande winkel. Directe levering!

Bestel het Galatasaray trainingsjack direct in de NIKE SHOP

of deze winkel! 

Galatasaray trainingsjack 2021-2022

Rood Galatasaray trainingsjack 2021-2022

Galatasaray trainingsjack 2021-2022