FC Kopenhagen voetbalshirts 2022-2023

FC Kopenhagen en kledingsponsor adidas hebben inmiddels ook alle nieuwe FC Kopenhagen voetbalshirts 2022-2023 gelanceerd. In deze tenues speelt de kampioen van Denemarken de Deense Superligaen, beker en Europese wedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. Ook dit seizoen is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de FC Kopenhagen tenues. Het Duitse sportmerk is sinds medio 2012 de kledingsponsor van ''Byens Hold''.

FC Kopenhagen thuisshirt 2022-2023

Het FC Kopenhagen thuisshirt 2022-2023 heeft een vrij eenvoudig design. Het voetbalshirt is volledig wit en bevat een design van zeven dunne verticale pinstripes over de body van het voetbalshirt. De adidas strepen staan in het blauw op de schouders en ook de logo's van adidas (rechterborst), Unibet (midden) en Carlsberg (linkermouw) zijn blauw. Op de linkerborst prijkt het logo van FC Kopenhagen. De twee sterren boven het logo verwijzen naar de veertien landskampioenschappen. Per vijf landskampioenschappen mag men in Denemarken een ster aan het logo toevoegen. In de nek op de achterkant van het tenue is ook dit seizoen weer het stadswapen van de stad Kopenhagen verwerkt. Het FC Kopenhagen thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en adidas. De kousen zijn ook blauw/wit.

FC Kopenhagen uitshirt 2022-2023

Het FC Kopenhagen uitshirt 2022-2023 wordt dit jaar gekenmerkt door de brede verticale blauwe en zwarte banen over de body van het tenue. De mouwen zijn volledig zwart met witte adidas strepen en alle sponsorlogo's op het uittenue zijn wit. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Ook dit voetbalshirt bevat een V-hals. Het FC Kopenhagen uittenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen. In sommige uitwedstrijden draagt FC Kopenhagen het 3e voetbalshirt of alternatieve uitshirt. Dit voetbalshirt is volledig fel roze en bevat een donkerblauwe V-hals en donkerblauwe adidas strepen op de schouders. Dit tenue wordt gecompleteerd door een navy blauw broekje met aan de zijkanten roze adidas strepen en roze kousen. Zoals alle adidas tenues zijn de tenues van FC Kopenhagen uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe adidas FC Kopenhagen voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Daramy, Diks, Babacar, Biel, Claesson, Zeca, Falk, Amoo en nog meer spelers.

FC Kopenhagen voetbalshirt besteleln

Het nieuwe FC Kopenhagen voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande shop. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is € 90,- (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen is het shirt € 70,- (maten 128, 140, 152, 164 en 176). In deze winkel kun je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer.

Bestel de nieuwe FC Kopenhagen voetbalshirts direct in deze winkel! 

FC Kopenhagen thuisshirt 2022-2023

FC Kopenhagen uitshirt 2022-2023

FC Kopenhagen 3e voetbalshirt 2022-2023