FC Kopenhagen thuisshirt 2018-2019

FC Kopenhagen en adidas hebben vandaag het nieuwe voetbalshirt voor 2018-2019 gepresenteerd. In dit shirt speelt de Deense club de thuiswedstrijden in de Deense Superliga en in Europa gedurende dit seizoen. Thuishaven van de club is het Parkenstadion. Kopenhagen eindigde vorig seizoen op een vierde plek in de competitie en speelt daarom in de voorronde van de Europa League. Ook dit seizoen is adidas weer verantwoordelijk voor het design van het tenue van Kopenhagen. Het Duitse sportmerk en de Deense club hebben sinds 2012 een samenwerking. Deze duurt in ieder geval nog tot de zomer van 2020. Check hieronder alles over het nieuwe FC Kopenhagen shirt.

FC Kopenhagen thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe FC Kopenhagen thuisshirt voor 2018-2019 heeft de gebruikelijke kleuren. Het shirt is overwegend wit met blauwe accenten. Zo is de crew neck blauw en geldt dit ook voor de drie adidas strepen over de schouders van het shirt. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is blauw. De bies is bovendien uitgerust met een zwarte lijn, welke ook weer terug komt in de ronde hals. De rechter borst bevat het logo van adidas in het blauw en de andere borst is uitgerust met het embleem van de club. Boven het FC Kopenhagen logo prijken twee sterren. Deze verwijzen naar de twaalf kampioenschappen van de club. Per vijf kampioenschappen mag er een ster aan het logo worden toegevoegd in Denemarken. Hoofdsponsor CARLSBERG staat op het midden van het tenue. Het logo van het biermerk staat ook subtiel op de achterkant van het tenue. De linker onderkant van het shirt is aan de achterkant uitgerust met een bekende leus van de club: ''Succes is temporary, loyalty is forever.'' Een ander detail prijkt nog aan de achterkant van de nek. Hier staat namelijk het wapen van de stad Kopenhagen. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje met aan de zijkanten blauwe adidas stripes. De kousen zijn ook wit met aan de bovenkant drie blauwe strepen van het Duitse sportmerk.

Check hieronder nog een foto van het nieuwe voetbalshirt van FC Kopenhagen, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Kvist, N'Doye, Fischer, Bjelland, Kodro, Falk, Boilesen en nog meer sterspelers. Check ook het nieuwe uitshirt voor 2018-2019.

FC Kopenhagen voetbalshirt bestellen

Het nieuwe thuisshirt van FC Kopenhagen kan je per direct bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van het shirt is € 89,95 voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) en € 69,95 voor kinderen (128, 140, 152, 164 en 176). In deze winkel kan je het nieuwe Kopenhagen shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Of check daar andere producten om het elftal mee aan te moedigen. Directe levering!

Bestel het nieuwe FC Kopenhagen tenue direct in deze winkel!