Everton 3e voetbalshirt 2019-2020

Everton en Umbro hebben vandaag het nieuwe 3e shirt of alternatieve uitshirt voor 2019-2020 officieel bekend gemaakt. In dit nieuwe tenue speelt het keurkorps van manager Marco Silva de uitwedstrijden in de Premier League, FA Cup en League Cup dit seizoen. Eerder lanceerden Umbro en ‘’The Toffees’’ al een fel rood uitshirt. Welk uitshirt door Everton in haar uitwedstrijden wordt gedragen, hangt af van de kleur van het thuisshirt van de club waar Everton tegen speelt. Umbro is sinds 2014 kledingsponsor van de club en is ook verantwoordelijk voor het design van het nieuwe 3e tenue.

Het donkerblauwe Everton uitshirt 2019-2020

Het nieuwe Everton 3e voetbalshirt voor 2019-2020 is overwegend navy blauw en bevat verder royal blue accenten. Deze komen allereerst terug in  de v-hals van het tenue. De v-hals is namelijk voorzien van een design van horizontale en verticale lijntjes. Ook alle logo’s op het tenue zijn ‘’royal blue.’’ Dit verwijst natuurlijk naar de clubkleuren van de club uit Liverpool. De rechterborst bevat het logo van Umbro en de linkerborst het logo van Everton. Sportpesa is sinds 2017-2018 hoofdsponsor van de in 1878 opgerichte club en prijkt ook dit seizoen weer op het midden van de tenues. De linkermouw is uitgerust met het logo van subsponsor Angry Birds en op de andere mouw prijkt tijdens de Premier League wedstrijden de officiële competitiebadge. De achterkant van het alternatieve uittenue bevat het oprichtingsjaar in de nek: 1878. De schouders zijn uitgerust met een speciale taping van diagonale lijnen, welke het logo van Umbro vormen. Het broekje en de kousen van het tenue zijn ook navy blauw met blauwe logo’s. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Everton 3e shirt, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Moise Kean, Richarlison, André Gomes, Digne, Mina, Tosun en andere sterspelers. Check bovendien het nieuwste Everton thuisshirt voor 2019-2020.

Everton voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Everton 3e shirt voor 2019-2020 kun je alleen bestellen in de clubshop van de Engelse club. Ben je op zoek naar andere Everton merchandising, waaronder het nieuwste thuisshirt voor 2019-2020? Check het dan in de onderstaande winkel! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Everton voetbalshirt altijd in deze winkel! 

Everton 3e tenue 2019-2020