Everton uitshirt 2020-2021

Na het Everton thuisshirt hebben de club uit Liverpool en kledingsponsor Hummel ook het Everton uitshirt 2020-2021 officieel gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt het team van manager Carlo Ancelotti de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden in 2020-2021. Everton eindigde afgelopen seizoen op een twaalfde plaats in de Premier League en speelt dus geen Europees voetbal. Vanaf dit seizoen is Hummel kledingsponsor van de club. Het Deense sportmerk is de opvolger van Umbro.

Geel Everton uit shirt en tenue 2020-2021 | Een ode aan 1970

Het nieuwe Everton uitshirt is een eerbetoon aan het kampioenschap van 1970. In het seizoen 1969-1970 werden ''The Toffees'' voor de zevende keer in de geschiedenis van de club kampioen van Engeland. Dat is dit jaar 50 jaar geleden. Bij Everton speelde destijds Alan Ball op witte voetbalschoenen van Hummel, de nieuwe kledingsponsor van de club. Het Everton uitshirt heeft dezelfde kleur als het uitshirt van 1970: amber yellow. Het tenue is geel en bevat verder blauwe accenten, geïnspireerd door de kleur van het thuisshirt. De y-hals van het tenue is blauw en ook een band aan de onderkant van de mouwen heeft deze kleur. Ook alle logo's op het tenue zijn blauw. De rechterborst bevat het logo van Hummel en de linkerborst het clublogo in het blauw/geel. Hoofdsponsor CAZOO prijkt op het midden van de tenues. Verder zijn de mouwen uitgerust met de iconische chevrons van Hummel, welke verdeeld zijn in flitsende lijnen. In de nek op de achterkant van het tenue zijn de initialen van de club verwerkt in een sierlijk lettertype: EFC. Het tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met gele logo's en aan de zijkanten gele chevrons. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Everton aanvoerder Seamus Coleman reageert op het design van de nieuwe Everton tenues: ''Als spelers zijn we altijd nieuwsgierig in welke tenues we gaan spelen. Ik ben erg onder de indruk van onze nieuwe uitshirts. Het is een modern voetbalshirt, maar natuurlijk ook een groot eerbetoon aan de spelers van eind jaren '60 en begin jaren '70, Voor onze selectie is het belangrijk dat we ons bewust zijn van de historie van de club. Dit tenue is een ode aan spelers waar we veel respect voor hebben, zoals Alan Ball, Colin Harvey en Howard Kendall. Het retro Everton logo op de achterkant van het tenue is een mooi detail en ik weet zeker dat onze supporters dit tenue net zo geweldig vinden als wij.''

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Everton voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Richarlison, Moise Kean, Gordon, Calvert-Lewin, Gordon, Brantwaite, Mina, Iwobi, Keane en nog meer spelers.

Everton voetbalshirt kopen

Het nieuwe Everton uitshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 69,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152 en 164) € 59,95. In deze winkels kun je het nieuwe tenue van The Toffees ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt hebben. Directe levering! 

Bestel je Everton tenue in deze winkel!

of deze WINKEL (inclusief goedkope t-shirts en officiële bedrukking)

Everton uitshirt 2020-2021

Geel Everton voetbalshirt 2020-2021