Dit is het Nike Liverpool FC LeBron James voetbalshirt

Daar is die eindelijk! Het Liverpool FC LeBron James voetbalshirt. Dit voetbalshirt zat er al even aan te komen. Sinds Nike kledingsponsor is van Liverpool zagen we de basketballer al een aantal keer verschijnen in een Liverpool voetbalshirt. Dat is niet opvallend overigens. De basketballer heeft al jarenlang een contract met Nike en heeft, naast het feit dat hij fan is, ook een klein aandeel in Liverpool FC. Het voetbalshirt werd door LeBron James al een keer gedragen in de aanloop van de wedstrijd tussen LA Lakers en San Antonio Spurs en is nu dus officieel gepresenteerd door Nike en Liverpool. Naar alle waarschijnlijkheid wordt dit voetbalshirt door Liverpool een aantal keer als warming-up shirt gebruikt tijdens de tweede seizoenshelft van het seizoen 2022-2023.

Het Liverpool FC LeBron James voetbalshirt is zwart/grijs en wordt gekenmerkt door de verticale banen. In deze banen zijn de initialen van het clublied van Liverpool verwerkt: Y(ou'll) N(ever) W(alk) A(lone). In deze initialen is een fading effect verwerkt en de banen worden geflankeerd door dunnere rode lijnen. De swoosh van Nike op de rechterborst is ook rood met een witte omlijning en hetzelfde geldt voor het clublogo op de linkerborst. Het logo van LeBron James prijkt op het midden van het voetbalshirt en de onderkant van het warming-up shirt is uitgerust met een label die verwijst naar de samenwerking tussen Liverpool, Nike en de wereldster. Het voetbalshirt heeft verder alle kenmerken van het Nike Strike template. Het voetbalshirt is namelijk uitgerust met een ronde hals en de achterkant bevat een rood vlak met een ronding. De zijkanten van het voetbalshirt zijn aan de onderkant uitgerust met een opening. Zoals alle tenues van Nike zijn ook deze voetbalshirts weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe collectie, welke ook een t-shirt, hoodie en sneakers bevat. Het voetbalshirt is voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het Liverpool LeBron James voetbalshirt direct in de NIKE SHOP 

of deze winkel!

Dit is het Nike Liverpool FC LeBron James voetbalshirt

Dit is het Nike Liverpool FC LeBron James voetbalshirt

Dit is het Nike Liverpool FC LeBron James voetbalshirt