Chelsea Nike Air Max 4de voetbalshirt 2021

In deze roerige week voor Chelsea is er gelukkig ook goed nieuws! De club verwelkomt niet alleen Thomas Tuchel als nieuwe trainer, er is vandaag namelijk ook een nieuw voetbalshirt aan de Chelsea collectie toegevoegd door Nike en de club. Dit betreft het zogenaamde Chelsea Air Max voetbalshirt, dat deel uitmaakt van een speciale collectie van Nike. Ook voor twee andere Engelse topclubs (Liverpool en Tottenham Hotspur) heeft Nike een zogenaamd Air Max voetbalshirt gepresenteerd vandaag. Dit voetbalshirt wordt door The Blues niet gedragen in officiële wedstrijden, maar wellicht dat het gebruikt gaat worden tijdens de warming-up ter voorbereiding op een aantal wedstrijden.

Het Chelsea Air Max voetbalshirt 2021 is overwegend wit met zowel rode als blauwe accenten. Deze kleuren zijn geïnspireerd door de kleuren van de Nike Air Max 180 sneakers. Deze sneaker vormt niet zomaar de inspiratie voor het Chelsea Air Max voetbalshirt. In het Londen van de jaren ’90 waren deze sneakers erg populair en eerder dit seizoen lanceerden de club en Chelsea al het rood/blauwe Chelsea 3e shirt 2020-2021 en ook voor dit shirt waren de kleuren van de Air Max 180 de inspiratiebron. Alle 3e shirts van Nike zijn overigens geïnspireerd op de kleuren van de populaire sneakers van Nike en dit is nu dus doorgetrokken naar de Air Max voetbalshirts. Het Chelsea Air Max voetbalshirt bevat een blauw/rode v-hals. De rechterkant van de hals is blauw en de andere kant is rood. Deze kleuren lopen middels twee verticale banen door naar de borst, waar zich een rood/wit vlak bevindt met daarin het getal 180 en daaronder ‘’Air.’’ De linker zijkant van het nieuwe Chelsea tenue bevat een rode band, welke naar de onderkant vervaagt. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike in het blauw en de andere borst bevat de clubbadge. Op het tenue staan verder geen sponsoruitingen, dus ook niet het logo van sponsor THREE. Omdat Chelsea dit voetbalshirt niet in officiële wedstrijden draagt, zijn er ook geen voetbalbroekjes of kousen voor dit tenue gelanceerd. De Chelsea X Nike Air Max collectie bevat wel een aantal off pitch lifestyle producten, die de spelers de komende periode rondom de wedstrijden dragen.

Uiteraard is het Chelsea Nike Air Max of 4de voetbalshirt wel weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Hierdoor is het een perfect voetbalshirt om casual te dragen of om in te trainen. Check hieronder Pulisic en Samantha Kerr in de nieuwe tenues van The Blues of check ook het Chelsea thuisshirt en uitshirt!

Chelsea Air Max voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Chelsea Nike Air Max voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. In deze winkels kun je dit Chelsea tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of check de andere producten uit de nieuwe Chelsea Nike Air Max collectie. Directe levering! 

Bestel dit special edition voetbalshirt direct in deze SHOP! 

of deze winkel! 

Chelsea Air Max voetbalshirt 2021

Chelsea Nike Air Max voetbalshirt 2021

Chelsea 4de voetbalshirt 2021