Chelsea uitshirt 2024-2025 uitgelekt

Het eerste design van het (mogelijke) Chelsea uitshirt 2024-2025 is via footyheadlines uitgelekt! Waarschijnlijk wordt het voetbalshirt pas in juli officieel gelanceerd, dus niks is nog zeker! Wat wel zeker is, is dat het team van manager Mauricio Pochettino dit tenue draagt tijdens de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden tijdens het seizoen 2024-2025. Ook volgend seizoen is Nike weer de producent van de Chelsea uitshirts. Het Amerikaanse sportmerk en de Londense club hebben sinds het seizoen 2017-2018 een partnership, dat nog loopt tot 2032!

Beige met blauwe en oranje details?

Het Chelsea uitshirt 2024-2025 heeft waarschijnlijk een opvallende kleur! Het voetbalshirt is namelijk overwegend beige (door Nike ‘’Guava Ice’’ genoemd) met blauwe en oranje accenten. Het voetbalshirt heeft alle kenmerken van het Nike Strike template. Dit betekent dat de zijkanten van het voetbalshirt een golf bevatten. De band op de zijkanten van het voetbalshirt is blauw met een subtiele oranje lijn. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Bovendien bevindt zich een dunne diagonale lijn op de schouders. Verder heeft het Chelsea uitshirt de nieuwe kraag van Nike. Deze kraag zagen we al eerder terug op verschillende voetbalshirts van landenteams, waaronder de Polen EK 2024 voetbalshirts en de Brazilië voetbalshirts 2024-2025. Dit betreft een combinatie tussen een v-hals en een polokraag. De kraag van het Chelsea uitshirt 2024-2025 is blauw. De kleur komt ook terug in de logo’s op de borst. De swoosh van Nike op de rechterborst is blauw met een oranje omranding en dit is ook de kleurencombinatie van het clublogo op de linkerborst. Dit betreft dus een monochroom logo. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het uitshirt. Het Chelsea uittenue wordt compleet gemaakt door een beige voetbalbroekje. Het voetbalbroekje bevat aan de zijkanten ook een blauwe en oranje golf, welke als het ware doorlopen vanaf het voetbalshirt. De band aan de onderkant van de pijpen heeft ook deze kleurencombinatie en de logo’s van Chelsea en Nike op het short hebben dezelfde kleurencombinatie als op het voetbalshirt. Opvallend genoeg lijken de sokken van het uittenue blauw te zijn.

Nogmaals, of deze informatie klopt, weten we pas deze zomer! Tot die periode spelen ‘’the Blues’’ de uitwedstrijden in het Chelsea uitshirt 2024-2025.

Chelsea uitshirt bestellen

Het Nike Chelsea uitshirt 2024-2025 kun je vanaf de officiële lancering bestellen. Voor volwassenen is het replica voetbalshirt € 99,95 en de authentic versie € 149,95. Voor kinderen zijn de voetbalshirts € 79,95. De voetbalbroekjes zijn beschikbaar vanaf € 39,95 en de sokken € 19,95. Check in deze webshops ook nog de huidige Chelsea collectie. Inclusief officiële bedrukking!

Chelsea uitshirt 2024-2025 uitgelekt
Chelsea uitshirt 2024-2025 uitgelekt