Chelsea lanceert Tech Fleece trainingspak 2018

De Engelse kampioen van het afgelopen seizoen merkt dat het alsmaar kouder aan het worden is en heeft daarvoor een oplossing gevonden! Het nieuwe Tech Fleece trainingspak voor het aankomende kalenderjaar is uitgekomen en heeft net als de andere topclubs een grijze kleur gekregen! Dit Tech Fleece trainingspak zal door de grote sterren als Hazard, Morata, Kante en Cahill gedragen gaan worden rondom de wedstrijden en trainingen.

Chelsea Tech Fleece jack 2018

Het Tech Fleece trainingspak wat gedragen gaat worden door de sterren van de Engelse topclub is gemaakt van een aantal materialen waardoor het pak heerlijk wordt om te dragen. Het materiaal waarvan het jack is gemaakt is 66% katoen en 34% polyester. Hierdoor is het pak licht in gewicht en houd het pak jouw lichaam goed warm. Ook is het Tech Fleece materiaal extra zacht waardoor het pak een heerlijke comfort geeft. De raglanmouwen op het jack zorgen voor een strakke fit met de armen, maar hebben een zodanige stretch dat jij een goede bewegingsvrijheid hebt tijdens het sporten!

De hoodie die aan het jack zit heeft verschillende vlakken waardoor deze je extra goed beschermt tegen slechte weersomstandigheden! Het laatste kenmerk van het jack zijn de steekzakken die het jack functioneel maken om te dragen!

Het jack heeft vrijwel een volledige grijze kleur met een aantal details. Zo zijn er een aantal dunnen zwarte strepen te zien op het jack en prijkt het Chelsea logo op de linkerborst! Rechts op de borst staat in het blauw het Nike logo.

 

Chelsea Tech Fleece broek

Het onderste gedeelte van het nieuwe trainingspak van Chelsea bestaat uit een Tech Fleece trainingsbroek. Deze trainingsbroek is net als het jack gemaakt van een zacht Tech Fleece materiaal. Hier zorgt het zachte materiaal er ook voor dat je lekker warm blijft en dat het pak zacht aanvoelt. Aan de bovenkant van de broek zit een taille koord waardoor je de broek kunt verstellen naar jouw geschikte maat! Ook heeft de broek steekzakken en lopen er zakken met een rits over de pijpen van de broek. Hierdoor is de broek ook perfect casual te dragen!

Het design van de broek is net als het jack gemaakt van een grijze kleur. Ook hier staan de logo’s van Chelsea en Nike op de broek in de klassieke kleuren van ‘’The Blues’’.

 

Chelsea Tech Fleece trainingspak 2018 bestellen

Ben jij nou een echte fan van de grootmacht uit Engeland? Of wil je maar al te graag zo’n heerlijk zacht trainingspak hebben? Haal dan jouw eigen Chelsea Tech Fleece trainingspak in deze winkel. Het pak is beschikbaar in de volwassenmaten S, M, L, XL en XXl.