Chelsea derde wedstrijdshirt 2021-2022

Een nieuw shirt voor de Champions League winnaar. Chelsea heeft een nieuw derde wedstrijdshirt voor aankomend seizoen gelanceerd. Natuurlijk is dit gedaan in samenwerking met kledingsponsor Nike. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2017 verantwoordelijk voor de designs van de shirts van de Engelse topclub. Dit contract loopt nog door tot 2032. De selectie van de Duitse trainer Thomas Tuchel draagt dit shirt in de wedstrijden in de Engelse Premier League, de FA Cup, de Carabao Cup en in de Champions League gedurende het seizoen 2021-2022. Check hieronder meer details van het nieuwe derde wedstrijdshirt van Chelsea FC!

Chelsea derde wedstrijd shirt en tenue 2021-2022

Nike heeft dit jaar weer een flitsend design bedacht voor het derde wedstrijdshirt van Chelsea FC. Het tricot wordt gekenmerkt door een in het oog springende all-over print. De meest prominente kleur van het shirt is ‘’Blustery’’ Dit is een speciale groene tint. Deze kleur groen wordt gecombineerd met zwart en oranje details. Het nieuwe derde wedstrijdshirt van Chelsea is gebaseerd op het nieuwe template van Nike. Dit template wordt gekenmerkt door de nieuwe kraag. Deze heeft een ronde basis met oranje strips op de achterkant van de kraag. Dit template is ook gebruikt voor het Liverpool thuisshirt 2021-2022. De Oranje details komen niet alleen terug in de kraag. Ook het logo van Nike is fluorerend oranje. De Swoosh staat op de rechterborst. Op de linkerborst schittert het Monochrome clubwapen van Chelsea. Monochroom betekent dat het logo niet de originele kleuren heeft, maar is aangepast aan de kleuren van tricot. Centraal op de voorkant van het shirt staat de naam van de shirtsponsor. Ook dit jaar is het Aziatische telecommunicatiebedrijf THREE weer de hoofdsponsor van de club. De ‘’3’’ staat in het oranje op het shirt. Sinds het seizoen 2020-2021 staat het Aziatisch bedrijf als sponsor op het shirt van de regerend Champions League kampioen. Dit blijven zij in ieder geval tot de zomer van 2023. Ook het nieuwe derde wedstrijdshirt van Chelsea is uitgerust met een sleeve sponsor. Sinds die zomer van 2018 staat het automerk Hyundai op de linkermouw. Deze is ook oranje van kleur. Aan de binnenkant van de nek is een cirkel te zien hierin staat geschreven ‘’The Pride of London’’ Het nieuwe derde wedstrijdtenue van Chelsea FC wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek, met oranje strip aan de zijkant van de broek, en zwarte kousen met een oranje en blauwe band aan de bovenkant. Ook uitingen van de club en kledingsponsor Nike komen terug op de broek en kousen van het shirt. De bovenkant van de broekjes hebben de zogenaamde FlyVent tailleband.

Net zoals bij alle tenues van Nike is ook bij dit nieuwe tenue van Chelsea gebruik gemaakt van de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden zodat spelers als: Ziyech, Lukaku, Mount, Werner, Kante, Silva, Havertz, Pulisic en nog meer sterren optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe Chelsea thuisshirt 2021-2022.

Chelsea voetbalshirts bestellen.

Het nieuwe Chelsea derde wedstrijdshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. De prijs van het voetbalshirt is hetzelfde als afgelopen seizoen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het tricot € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. De Authentic voetbalshirts bestel je vanaf € 119, 95, de broekjes vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. In deze online winkels kun je de nieuwe Chelsea tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt.

Bestel je Chelsea voetbalshirts altijd in de officiële NIKE SHOP

Of deze CHELSEA FANSHOP

Of DEZE WINKEL