Cagliari thuisshirt 2017-2018

Cagliari heeft het thuisshirt officieel bekend gemaakt in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2016-2017 tegen AC Milan. De thuiswedstrijd werd overigens met 2-1 gewonnen van de Rossoneri. Wederom is het Cagliari shirt ontworpen door kledingsponsor Macron. De club uit de hoofdstad van het eiland Sardinië eindigde mede door de overwinning op Milan op een keurige elfde positie en hierdoor speelt Cagliari ook volgend seizoen op het hoogste Italiaanse niveau. Cagliari zal het thuisshirt dragen tijdens de Serie A en Coppa Italia wedstrijden in het eigen Stadio Sant'Elia. In dit shirt zullen onder andere Borriello, Farias, Isla en Bruno Alves te bewonderen zijn.

Cagliari Calcio thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Cagliari thuisshirt voor 2017-2018 is een klassiek shirt welke voorzien is van het traditionele half-om-half design in het rood en in het navy blauw. De linkerkant van de body is blauw en de linkermouw is daarentegen rood met een navy blauw strip. Bij de rechterkant is dit precies omgekeerd. Daarnaast bevat het shirt een mooie y-hals welke ook in het rood en het blauw is gekleurd. De rechterborst is voorzien van de naam van de kledingsponsor, Macron. De andere borst met het embleem van Cagliari. Daaronder is er ruimte voor de sponsors ISOLA en ICHNUSA. Het logo van Macron is terug te vinden op beide schouders. Verder is de achterkant van het Cagliari Calcio thuisshirt onder de kraag voorzien van CAGLIARI 1920 in het wit. Dit verwijst naar het jaar waarin de voetbalclub werd opgericht. Bij dit shirt hoort een navy blauw voetbalbroekje en dezelfde kleur kousen. Het broekje bevat aan de achterkant een rode strip en aan de zijkanten het logo van Macron. Ook is dit broekje voorzien van het embleem van Cagliari. De navy blauwe voetbal sokken maken het Cagliari thuistenue voor 2017-2018 compleet.

Het nieuwe Cagliari thuisshirt zal gedragen worden door onder andere Borriello, Farias, Isla, Sau, Bruno Alves en andere sterren.

Cagliari voetbalshirt kopen

Het nieuwe Cagliari thuistenue kan je vanaf nu kopen voor volwassenen. De prijs van het shirt is € 79,95. In de onderstaande shops kan je het nieuwe tenue van de Italiaanse club ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere Cagliari producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering!

Koop het nieuwe Cagliari shirt in deze SHOP

of DEZE WINKEL