Cagliari voetbalshirts 2020-2021

Nieuwe shirts voor Cagliari. De Italiaanse ploeg heeft deze week in samenwerking met de nieuwe kledingsponsor adidas de uit- en thuisshirts voor het seizoen 2020-2021 officieel gelanceerd. Deze nieuwe shirts gaan we zien tijdens de wedstrijden in de Serie A en de Coppa Italia. Afgelopen seizoen eindigde Cagliari op de veertiende plek in de Serie A, dit seizoen hoopt de ploeg van trainer Eusebio Di Francesco op een beter resultaat. Nieuwsgierig naar de nieuwe tenues van ‘’Rossoblu?” Check de details hieronder!

Cagliari thuis shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe thuisshirt van Cagliari is gebaseerd op het nieuwe adidas template miTeam Service. Adidas is aankomend seizoen voor het eerst sponsor van de Italiaanse club. De deal werd vandaag bekendgemaakt, gelijktijdig met de onthulling van de nieuwe tenues. Het nieuwe thuisshirt van Cagliari is te herkennen aan te clubkleuren van de Italiaanse club. De rechterkant van de body is rood van kleur, terwijl de linkerkant van het shirt blauw van kleur is. De mouwen van het shirt zijn wit en zijn uitgerust met blauwe biesjes aan de onderkant. Op de schouders zijn de bekende adidas strepepen te zien. Deze zijn goud van kleur. Het shirt heeft een ronde hals. Deze is blauw. Op de rechterkant van de borst is het adidas performance logo te zien. Op de linkerkant van de borst prijkt het logo van Cagliari. Deze is goud van kleur. Twee grote sponsoren hebben plek gekregen op de voorkant van het shirt. Dit zijn ISOLA en ICHNUSA.

Cagliari uit shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe uitshirt van de Italiaanse club heeft een basiskleur van wit. Over het shirt loopt een print van flitsende pencseelstreken. Deze zijn rood van kleur. Het shirt heeft aan de zijkant twee blauwe vlakken, terwijl de biezen aan de onderkant van de mouwen rood van kleur zijn. Het nieuwe uitshirt van Cagliari is uitgerust met een V-hals deze omlijning is blauw van kleur. Op de rechterkant van de borst is, net als bij het thuisshirt het adidas logo geplaatst deze is rood. Op de linkerkant van de borst schittert het logo van Cagliari. Deze is, in tegenstelling tot bij het thuisshirt, in de originele kleuren op het shirt geplaatst. Ook bij het uitshirt is er plek voor de twee sponsoren op het midden van het shirt. Het nieuwe uittenue van de Italiaanse club wordt gecompleteerd door een witte broek en witte voetbalkousen. Net zoals bij alle tenues van adidas, zijn ook de Cagliari tenues uitgerust met de adidas Climalite technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling en ventilatie tijdens de wedstrijden, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Cagliari voetbalshirt bestellen

Op dit moment zijn de shirts van Cagliari alleen te bestellen in de webshop van de eigen club. Ben je opzoek naar andere voetbalshirts van Italiaanse voetbalclubs? Check dan de onderstaande webshop. Hier is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken. Directe levering gegarandeerd!

Check je Serie A voetbalshirts in DEZE SHOP