Borussia Mönchengladbach uitshirt 2020-2021

Het nieuwe uitshirt van Borussia Mönchengladbach is vandaag officieel gelanceerd. In dit tenue gaat de Duitse club haar uitwedstrijden spelen in de Bundesliga en de DFB Pokal, Bijzonder is dat het nieuwe uitshirt ook gedragen gaat worden tijdens de thuiswedstrijden van de Champions League in het seizoen 2020-2021.De nieuwe shirtponsor Flatex verschijnt voor het eerst op het nieuwe shirt. Benieuwd naar het uitshirt? Check de details hieronder!

Borussia Mönchengladbach uit shirt en tenue 2020-21

Het Borussia Mönchengladbach uitshirt 2020-2021 heeft dit seizoen een standaard template, dat Puma ook bijvoorbeeld gebruikt voor het PSV 3e shirt 2020-2021 of het nieuwe uitshirt van Valencia. Het Gladbach uitshirt is zwart en bevat een all-over print diagonale en horizontale, flitsende strepen in het grijs. Tezamen vormen deze strepen een hexagon (zeshoekig) design. De meeste strepen op het shirt zijn grijs, maar er zijn ook een aantal zilveren strepen op het uittenue van ''Die Fohlen'' verwerkt. Alle logo's op het tenue zijn zilver. Op de rechter borst en de mouwen staat het logo van kledingsponsor Puma. Het Duitse sportmerk is sinds de zomer van 2018 verantwoordelijk voor alle clubkleding van Borrusia Mönchengladbach. De linkerborst is uitgerust met het clublogo, inclusief twee sterren. Deze sterren verwijzen naar de vijf Bundesliga kampioenschappen, welke allemaal in de jaren '70 behaald werden. Het voetbalshirt is verder uitgerust met een ronde hals en bevat een brede, zwarte taping over de mouwen. Deze taping wordt ook wel de Puma T7 taping genoemd. In de nek op de achterkant van het tenue prijkt de bijnaam van de club. Vanaf komend seizoen prijkt de Deutsche Postbank niet meer op de voetbalshirts van Borussia Mönchengladbach. Gladbach heeft een nieuwe hoofdsponsor. Dit is Flatex. Het Duitse bedrijf is te zien op de voorkant van het shirt tijdens de wedstrijden in de Bundesliga. Tijdens de wedstrijden in de Champions League staat de naam van Degiro (Onderdeel van Flatex) op het shirt. Er wordt verwacht dat het tenue tijdens de thuiswedstrijden in de Champions League gedragen gaat worden.

Het Borrusia Mönchengladbach uittenue 2020-2021 wordt gecompleteerd door een geheel zwart voetbalbroekje met daarop zilveren logo's van Puma. Dit zijn ook de kleuren van de kousen, welke verder uitgerust zijn met een design van blokken met een fading effect. Check hieronder de eerste afbeelding van het nieuwe tenue dat vanaf deze zomer gedragen wordt door spelers als Thuram, Pléa, Zakaria, Embolo, Bensebaini en nog meer spelers. Check ook het eerder al gelanceerde Borussia Mönchengladbach 3e voetbalshirt. 

Borussia Mönchengladbach uitshirt bestellen

Het zwarte Borussia Mönchengladbach voetbalshirt is vanaf nu te bestellen. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. De broekjes van het tenue zijn € 34,95 in kindermaten en 39,95 voor volwassenen. De kousen zijn € 17,95! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Borussia Mönchengladbach tenue altijd in in de Borussia Mönchengladbach fanshop

of deze SHOP 

 Borussia Mönchengladbach uitshirt 2020-2021

Gladbach uitshirt 2020-2021