Borussia Mönchengladbach Europa League voetbalshirt 2019-2020

Borussia Mönchengladbach en Puma hebben een alternatief uitshirt of 3e shirt gelanceerd vandaag. In dit tenue speelt de Duitse club met name de uitwedstrijden in de Europa League dit seizoen. De club van trainer Marco Rose eindigde afgelopen seizoen op een vijfde plaats en speelt daarom in de groepsfase van de Europa League. Daarnaast wordt het tenue gedragen in een aantal uitwedstrijden in de DFB Pokal en Bundesliga. Puma is sinds 2018 kledingsponsor van ‘’Die Fohlen’’ en was dit eerder al in de periode 1976-1992.

Borussia Mönchengladbach 3e shirt 2019-20: een ode aan het Bökelberg Stadion

Het alternatieve uitshirt van Gladbach is een ode aan het voormalig stadion van de club, het Bökelberg Stadion. Het voormalige stadion zou op 1919 100 jaar bestaan, zij het niet dat het stadion in 2006 gesloopt werd om plaats te maken voor woningen. Het stadion diende maar liefst 85 jaar als thuishaven van de club. Het nieuwe Borussia Mönchengladbach derde shirt is groen en bevat een all-over print. Dit betreft een caleidoscoop print van het Bökelberg stadion. In deze print zijn de lichtmasten van het stadion verwerkt, waarin de club onder andere vijf keer kampioen van Duitsland werd. Het Gladbach Europa League voetbalshirt bevat verder een ronde hals in het wit. De taping aan de binnenkant en achterkant van de hals is ook wit. Het logo van Puma prijkt zowel op de rechterborst als de mouwen en de linkerborst bevat het logo van de Duitse club, inclusief twee gouden sterren. Sponsor Postbank versiert het midden van het derde tenue van BMG. Op de achterkant van het nieuwe voetbalshirt van Borussia Mönchengladbach staat in de nek de bijnaam van de club en aan de onderkant de naam van de stad. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe shirt dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Thuram, Embolo, Raffael, Plea, Lainer, Stindl en nog meer spelers. Check ook het nieuwe thuisshirt en uitshirt van Gladbach!

Borussia Mönchengladbach 3e tenue bestellen

Het nieuwe Borussia Mönchengladbach 3e shirt voor 2019-2020 kun je vanaf augustus/september voor volwassenen en kinderen bestellen. Voor volwassenen heeft het shirt een prijs van € 89,95 (maten S, M, L, XL, XXL) en voor kinderen is het shirt € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). In deze winkels kun je het nieuwe tenue van BMG ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Scoor je Borussia Mönchengladbach voetbalshirt in  deze winkel!

of DEZE WEBSHOP