Bayern Munchen keepersshirt 2020-2021

FC Bayern München en adidas hebben vandaag het nieuwe Bayern München keepersshirt 2020-2021 gelanceerd. Dit nieuwe keeperstenue wordt vanavond voor het eerst door Manuel Neuer gedragen in de halve finale van de DFB Pokal tegen Eintracht Frankfurt. Het keepersshirt wordt door de keepers van Bayern München ook gedragen tijdens de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League thuiswedstrijden in de Allianz Arena gedurende 2020-2021.

Groen Bayern München keeper shirt en tenue 2020-21

Alle adidas keepersshirts 2020-2021 hebben dit seizoen hetzelfde template, namelijk het adiPro20 template. Dit template komt uiting in verschillende elementen van het Bayern München keeperstenue. Het keepersshirt is dit jaar overwegend lichtblauw (door adidas ''Lab Green'' genoemd) en bevat een toelopende V-hals, de zogenaamde EQT collar, geïnspireerd door de kragen van de adidas voetbalshirts in de jaren '90. In de V-hals is een all-over camouflage print verwerkt en deze print komt ook weer terug in een brede taping aan de zijkanten van het nieuwe Bayern München keeperstenue. De drie strepen van adidas staan op de schouders en zijn wit. De rechterborst bevat het adidas performance logo in het wit en de andere borst is uitgerust met het logo van de Rekordmeister, inclusief de vier kampioenssterren. Op het midden van het Bayern München keepersshirt staat sponsor Telekom en de linkermouw bevat het logo van subsponsor Qatar Airways. De keepersbroekjes en de kousen hebben dezelfde kleur als het keeper shirt. Op het broekje en de kousen staan ook uitingen van de club en adidas en de strepen van adidas zijn op beide items wit. Dit jaar zijn alle tenues van Bayern uitgerust mt de nieuwe AeroReady technologie van het Duitse sportmerk. Dit is de opvolger van de Climalite technologie en zorgt voor een nog betere afvoer van vocht en een betere ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Bayern München keepersshirt 2020-2021, welke vanaf nu gedragen wordt door keepers als Neuer, Hoffmann, Ulreich en Früchtl. Check ook het nieuwste Bayern München thuisshirt 2020-2021.

Bayern München keepersshirt bestellen

Het Bayern München keepersshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en voor volwassenen. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL) heeft het shirt een prijs van € 99,95 en voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) heeft het shirt een prijs van € 74,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je Bayern München keepersshirt direct in deze SHOP 

of de officiële adidas winkel! 

keepersshirt Bayern München 2020-2021