Bayern München keepersshirt 2024-2025 heeft adidas TIRO24 template

Bayern München en adidas lanceerden vandaag niet alleen het nieuwe Bayern München thuisshirt 2024-2025, maar ook het keeperstenue! Dit betreft het keepersshirt dat door Manuel Neuer en de andere keepers van de ‘’Rekordmeister’’ gedragen wordt tijdens de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League thuiswedstrijden in de Allianz Arena gedurende het seizoen 2024-2025. Evenals alle andere keepersshirts van het Duitse sportmerk heeft het Bayern München keeperstenue het standaard adidas TIRO24 Competition template.

Het FC Bayern München keepersshirt 2024-2025 is fel groen en bevat een all-over print van geometrische vormen. Een aantal van deze vormen zijn verdeeld in kleine stippen en de een aantal van de driehoeken op het voetbalshirt bevatten horizontale en diagonale lijnen. De geometrische vormen op het tenue hebben verschillende tinten rood en groen. Het voetbalshirt bevat verder een v-hals en alle details op het voetbalshirt zijn fel rood. De adidas strepen op de schouders zijn fel rood en hetzelfde geldt voor alle logo’s. De rechterborst bevat het adidas logo en de linkerborst het clublogo, inclusief vijf sterren. Het clublogo betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het tenue: fel rood/fel groen. Hoofdsponsor Telekom versiert het midden van het tenue en subsponsor Allianz versiert de linkermouw. In de nek op de achterzijde van het Bayern München keepersshirt prijkt het motto van de club (MIA SAN MIA) met de naam: FC BAYER MÜNCHEN. Het Bayern München keeperstenue 2024-2025 wordt gecompleteerd door een fel groen keepersbroekje met op de zijkanten een diagonaal vlak. De logo’s van de club en adidas op het short zijn fel rood. De sokken zijn fel groen met aan de bovenkant fel rode adidas strepen.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie

Het adidas Bayern München keepersshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL) is het voetbalshirt € 99,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 74,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bayern München keepersshirt 2024-2025 heeft adidas TIRO24 template