Atlanta United uitshirt 2022-2023

The Forest Kit! Dit is de naam van het nieuwe Atlanta United FC uitshirt 2022-2023, dat afgelopen weekend officieel gepresenteerd werd door de club en kledingsponsor adidas. In dit tenue speelt de Amerikaanse voetbalclub de Major League Soccer en beker uitwedstrijden in 2022 en 2023. Het nieuwe uitshirt wordt door de club uit Georgia gedurende twee seizoenen gedragen. Atlanta United speelt in de Eastern Conference en eindigde daar vorig seizoen als vijfde. Ook dit jaar is adidas weer de kledingsponsor van ''The Five Stripes.'' Het Duitse sportmerk verzorgt namelijk de tenues van alle Major League Soccer clubs.

Atlanta United uit shirt en tenue 2022-2023

Het thema van het voetbalshirt spreekt voor zich. De stad Atlanta staat bekend als ''City in the Forest'' en het nieuwe tenue is geïnspireerd door de bossen rondom de stad. Bovendien staat het symbool voor de ecologische duurzaamheid. Het Atlanta United uitshirt 2022-2023 is overwegend mintgroen en wordt gekenmerkt door het design van ruiten. Dit design kennen we onder andere van het Nederlands Elftal 1988 voetbalshirt en werd ook gebruikt op het Ajax thuisshirt 2018-2019. De omlijning van de ruiten is groen en deze kleur komt ook terug in de ronde hals en de adidas strepen op de mouwen. Ook de band aan de onderkant van de mouwen en alle logo's op het voetbalshirt zijn groen. De rechterborst bevat het adidas logo en de linkerborst het clublogo. Dit betreft een monochrome badge. Dit betekent dat het logo niet de gebruikelijke kleuren heeft, maar in stijl is van de kleuren van het voetbalshirt. Boven het logo staat een gouden ster, welke verwijst naar het kampioenschap van 2019. Hoofdsponsor American Family Insurance versiert het midden van het voetbalshirt. Zoals alle Major League Soccer voetbalshirts bevat het Atlanta United uitshirt verschillende details. De binnenkant van de hals bevat een taping met daarin de tekst: ''City In the Forest.'' De achterkant van het tenue bevat de letters ATL, verwijzend naar de naam van de club, met daarboven een kroontje. De linkermouw is uitgerust met de officiële Major League Soccer badge. Deze badge is ook weer in stijl van de kleuren van het tenue: mintgroen/wit. Het Atlanta United uittenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten groene adidas strepen. De kousen zijn mintgroen met aan de bovenkant een groene band met daarin mintgroene adidas strepen.

Zoals alle adidas voetbalshirts is het adidas Atlanta United uitshirt 2022-2023 uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Atlanta United voetbalshirt, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Josef Martínez, Almada, Araújo, Sosa, Moreno, Franco, Robinson en nog meer spelers. Tijdens de thuiswedstrijden in 2022 draagt Atlanta United opnieuw het Atlanta United thuisshirt 2021-2022.

Atlanta United uitshirt bestellen

Het Atlanta United uitshirt 2022-2023 kun je vanaf maart bestellen in de onderstaande winkels. Het voetbalshirt is beschikbaar voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL & heeft een prijs van € 89,95. Check ook andere Major League Soccer voetbalshirts in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel je nieuwe Atlanta United FC voetbalshirt in deze SHOP

of deze winkel!

Atlanta United uitshirt 2022-2023

Atlanta United uitshirt 2022-2023

Atlanta United uitshirt 2022-2023

Details Atlanta United uitshirt 2022-2023