De Amerikaanse club Atlanta United heeft in samenwerking met kledingsponsor adidas het nieuwe uitshirt voor 2017-2018 gelanceerd. In dit nieuwe trikot speelt Atlanta United de uitwedstrijden in de Major League Soccer gedurende 2017 en 2018. Komend seizoen speelt Atlanta United voor het eerst in de geschiedenis in de Major League Soccer. De club is in 2014 opgericht en is dus in drie seizoenen doorgedrongen tot het hoogste niveau in Amerika. Een aantal maanden geleden werd al het nieuwe thuisshirt van de club door adidas gelanceerd. Zoals van alle clubs in de Amerikaanse competitie is adidas kledingsponsor van de club. Check hieronder alles over het nieuwe shirt van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Mercedes Benz Stadium.

Atlanta United uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Atlanta United uitshirt voor 2017-2018 is overwegend wit en bevat dunne zilveren pinstripes over het shirt. Daarnaast is het tenue uitgerust met rode details, welke afkomstig zijn uit de clubkleuren van de Amerikaanse club. De rode details komen terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de drie adidas trademark strepen aan de zijkanten van het shirt. Ook de logo's van adidas en de club op de borst zijn rood en dit geldt ook voor het sponsorlogo van AMERICAN FAMILY INSURANCE. Het nieuwe shirt van Atlanta United bevat ook weer een aantal details. Zo staat op de achterkant van het shirt de naam van de club: ATL UTD. De naam van de club komt ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Beide mouwen zijn voorzien van de officiële MLS badge. Deze badge is geheel in stijl van de kleuren van het uitshirt. Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas trademark strepen. Ook de kousen hebben weer deze kleurencombinatie.

Atlanta -united -fc -shirt -2017-2018

Zoals alle tenues van adidas zijn de tenues van Atlanta United uitgerust met de adidas Climacool of Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit nieuwe shirt wordt gedragen door sterren als Jones, Villalba en Almiron. Check ook het nieuwe thuisshirt van de MLS debutant.

Atlanta -uittenue -2017-2018

Atlanta United voetbalshirt kopen

Het nieuwe Atlanta United shirt voor 2017-2018 kan je vooralsnog alleen in de clubshop kopen. Vanaf begin maart 2017 scoor je het shirt in de onderstaande shop voor volwassenen. Het shirt heeft een prijs van € 84,95 en kan uiteraard bedrukt worden met de naam en het nummer van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe shirt (binnenkort) in deze SHOP

of alle adidas voetbalshirts in deze online winkel!

Atlanta -adidas -shirt -2017