Atalanta Bergamo voetbalshirts 2020-2021

Atalanta Bergamo en kledingsponsor JOMA hebben vandaag de nieuwe Atalanta Bergamo voetbalshirts 2020-2021 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Italiaanse club de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden in 2020-21. Joma is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van de club van trainer Gian Piero Gasperini. Deze functie heeft het sportmerk sinds de zomer van 2017.

Atalanta Bergamo thuisshirt 2020-2021

Het Atalanta Bergamo thuisshirt 2020-2021 ziet er vrijwel hetzelfde uit als het vorige week gelanceerde Atalanta Bergamo Champions League voetbalshirt. Dit tenue wordt gekenmerkt door de dunne, zwarte en blauwe, verticale banen. Verder bevat het thuisshirt van Atalanta een toelopende v-hals in het zwart/blauw en met een zwarte, gevouwen kraag. In de hals prijkt in het goud een tekst: ‘’LA MAGLIA SUDATA SEMPRE.” De achterzijde bevat in de nek de naam van de club. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van JOMA en de linkerborst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor Plus500+ prijkt vanaf dit seizoen als hoofdsponsor op het midden van de tenues van de Italianen. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een blauwe lijn. De kousen zijn zwart met aan de bovenkant een design van dunne blauwe en zwarte strepen. Op de kousen is ook weer de naam van de club verwerkt.

Atalanta Bergamo uitshirt en 3e shirt 2020-2021

Het Atalanta Bergamo uitshirt heeft dit seizoen een retro design. Het tenue is geïnspireerd door de voetbalshirts van de jaren ’80. Het voetbalshirt is overwegend wit en bevat een design van zwarte en blauwe ruiten en zigzagbanen aan de bovenkant van het tenue. De v-hals is een combinatie van blauw en wit en dit zijn ook de kleuren van de band aan de onderkant van de mouwen. Dit tenue heeft niet het huidige clublogo op de linkerborst, maar ook het clublogo van de jaren ’80. De logo’s van de club en sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue bevat dezelfde details als het thuisshirt. Het voetbalbroekje van dit tenue is wit met aan de zijkanten een blauwe en zwarte lijn. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een design van zwarte en blauwe strepen. Het alternatieve uitshirt van Atalanta Bergamo heeft een wat klassieker design. Dit tenue is lichtblauw en bevat aan de onderkant een watermerk van de buitenkant van de North Curve van het stadion van de club. Ter hoogte van de borst bevindt zich een horizontale blauwe en zwarte and. Dit tenue is bovendien uitgerust met een henley collar. Het voetbalbroekje en de kousen van het derde tenue zijn ook lichtblauw met accenten uit de clubkleuren van de Italiaanse club.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Atalanta Bergamo voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Ilicic, Gomez, Zapata, Gosens, Muriel, Hateboer, de Roon, Castagne en nog meer spelers.

Atalanta Bergamo voetbalshirt bestellen

De Atalanta Bergamo voetbalshirt 2020-2021 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande online winkels. De prijs van alle voetbalshirts is € 79,95. De tenues zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze shops kan je het shirt van Atalanta ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of met de naam en het nummer van één van de sterspelers. Of bestel in deze shops goedkope Atalanta t-shirts en hoodies. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Atalanta voetbalshirt in deze Atalanta Bergamo fanshop (inclusief goedkope t-shirts of hoodies)

of DEZE WINKEL

Atalanta Bergamo thuisshirt 2020-2021

Atalanta Bergamo uitshirt 2020-2021

Atalanta Bergamo 3e shirt 2020-2021

Atalanta Bergamo voetbalshirts 2020-2021