Atalanta Bergamo voetbalshirts 2019-2020

Atalanta Bergamo en JOMA hebben vandaag de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de Italiaanse club de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden gedurende 2019-20. Atalanta eindigde afgelopen seizoen op een derde plaats in de Serie A en speelt voor het eerst in de geschiedenis in de Champions League. Het Spaanse sportmerk JOMA is sinds 2017 kledingsponsor van de Italianen en onlangs werd het contract tot 2024 verlengd.

Atalanta Bergamo thuisshirt 2019-2020

Het Atalanta Bergamo thuisshirt voor 2019-2020 bevat dit seizoen dunnere, verticale zwarte en blauwe banen dan voorheen. Door deze banen lopen dit seizoen ook horizontale banen. Het voetbalshirt is verder uitgerust met een kleine V-hals en een gevouwen kraag in het blauw met subtiele zwarte lijn. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Het logo van JOMA staat zowel op de rechterborst als op de mouwen en het logo van Atalanta Bergamo prijkt op het midden van het tenue. Onder het logo van de club staat het embleem van sponsor RADICI Group. De binnenkant van de hals is uitgerust met een speciale tekst: ''La Maglia Sudata Sempre.'' In de achterkant van de nek staat de naam van het club met het oprichtingsjaar: 1907. In de opening aan de onderkant van het voetbalshirt is ook nog het logo van de club verwerkt. Het voetbalbroekje van het thuistenue is zwart met een blauwe strip aan de zijkanten. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Atalanta Bergamo uitshirt 2019-2020

Het uitshirt van Atalanta Bergamo voor 2019-2020 heeft een retro design. Dit voetbalshirt is overwegend wit met een zwarte en blauwe band aan de bovenkant. Bovendien is het shirt uitgerust met een zwarte y-hals. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is zwart/blauw. Het logo van JOMA staat op de rechterborst en de mouwen. De linkerborst bevat een speciaal logo van Atalanta. Dit betreft het logo dat Atalanta had in de jaren '70 en '80 en wordt gekenmerkt door iemand die hardloopt. Dit logo is goud. Dit logo is ook weer te vinden in een band aan de binnenkant van de onderkant van het tenue. Ook in dit tenue staat een leus aan de binnenkant van de hals en de naam van de club in de nek. Het uittenue van Atalanta wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met blauwe accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Atalanta Bergamo voetbalshirts, die vanaf nu worden gedragen door spelers als Macini, Gomez, Muriel, Castagne, De Roon, Hateboer, Gosens en andere spelers.

Atalanta Bergamo voetbalshirt bestellen

De nieuwe voetbalshirts van Atalanta Bergamo kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande online winkels. De prijs van het shirt is € 74,95. De tenues zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze shops kan je het shirt van Atalanta ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of met de naam en het nummer van één van de sterspelers. Check in deze shops ook andere shirts van Serie A clubs. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Atalanta voetbalshirt in DEZE WINKEL

of DEZE ONLINE SHOP (inclusief goedkope t-shirts of hoodies)