Al Ahly voetbalshirts 2022

De Egyptische Premier League club Al Ahly en kledingsponsor Umbro hebben afgelopen week de nieuwe Al Ahly voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd met het motto: ''United By Colour.'' In deze tenues zien we de winnaar van de Afrikaanse Champions League ook tijdens de wedstrijden om de FIFA wereldbeker voor clubteams. Het is nog onduidelijk waar dit WK plaatsvindt, omdat Japan de organisatie van het toernooi dat jaarlijks in december plaats vindt, terug heeft gegeven.

Al Ahly thuisshirt 2021-2022

Het Umbro Al Ahly thuisshirt 2021-2022 is weer geheel rood en wordt dit seizoen gekenmerkt door de all-over print van chevrons. Deze vorm is geïnspireerd door het silhouet van het Umbro logo. Het tenue bevat verder ook witte details. De mouwen zijn uitgerust met een witte band en ook de ronde hals bevat aan de onderkant een witte band. Op de rechterborst prijkt het logo van Umbro en de linkerborst is uitgerust met het logo van de club. Boven dit logo staan vier sterren, welke verwijzen naar de meer dan 40 landskampioenschappen van de Egyptische club. Ook de logo's van WE en Saib versiert de voorkant van het tenue. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen met witte details.

Al Ahly uitshirt 2021-2022

Het Al Ahly uitshirt 2021-2022 is een combinatie van zwart en grijs en bevat een design van diagonale, flitsende blokken en sterren. Het tenue heeft verder hetzelfde template als het thuisshirt. Onder de ronde hals bevindt zich een rode band en deze komt ook weer terug op de mouwen. Alle logo's op het uittenue zijn monochroom. Dit houdt in dat deze dezelfde kleuren hebben als de details op het tenue. Deze zijn namelijk rood. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met rode details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Umbro Al Ahly voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Tau, Mohamed Sherif, Miquissone, Maaloul, Karaba, Ajayi, Magdy, Dieng, Fouad en nog meer spelers. Deze voetbalshirts kun je alleen bestellen in de fanshop van de club. Check andere merchandising van de club in deze Al Ahly fanshop!

Al Ahly thuisshirt 2021-2022

Al Ahly uitshirt 2021-2022