Al Ahly voetbalshirts 2021

De Egyptische voetbalclub Al Ahly heeft afgelopen week in samenwerking met kledingsponsor Umbro de nieuwe Al Ahly voetbalshirts 2021 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de Afrikaanse grootmacht de Egyptische Premier League en Afrikaanse Champions League wedstrijden in 2021. Al Ahly speelt haar thuiswedstrijden in het Cairo Stadium en in in 1907 opgericht. Sinds 2019 is Umbro de kledingsponsor van Al Ahly Sporting Club en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2022. De club draagt komend seizoen een drietal nieuwe voetbalshirts.

Al Ahly thuisshirt 2021

Het Al Ahly thuisshirt 2021 is ook dit seizoen weer geheel rood en bevat een watermerk van de adelaar uit het clubembleem over de linkerzijde van het voetbalshirt. Verder bevat het tenue ook gouden accenten. Onder de ronde hals bevindt zich een goud vlak en ook de band aan de onderzijde van beide mouwen is goud. Deze gouden details verwijzen naar de prijzen die de club afgelopen jaar gewonnen heeft. De Egyptenaren wonnen zowel de Egypische competitie als de beker en de Afrikaanse Champions League.De rechterborst bevat het logo van Umbro in het wit met daaronder een ster met het getal 9. Dit getal verwijst naar het aantal keer dat de club de Afrikaanse Champions League gewonnen heeft. Ook de sterren onder het logo verwijzen hiernaar. De vier sterren boven de badge van de club refereren aan de 41 kampioenschappen. Op het voetbalshirt staan bovendien de logo's van sponsoren SAIB en WE. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een rode taping en een gouden lijn. De kousen van het tenue zijn geheel rood.

Al Ahly uitshirt 2021

Het Al Ahly uitshirt 2021 is dit jaar overwegend grijs met zwarte mouwen. De mouwen bevatten bovendien een taping met daarin een zwart/grijze camouflage print. Ook dit tenue bevat gouden detail. Het diagonale gedeelte van de hals is goud en ook de band aan de onderkant van de mouwen is goud. De logo's op het tenue zijn zwart en staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwart/grijze kousen. Al Ahly heeft dit seizoen ook een derde voetbalshirt of alternatief uitshirt. Dit voetbalshirt is blauw met een abstracte graphic print over de body van het voetbalshirt. Deze rood/blauwe print bestaat uit een design van gepixelde vormen en symboliseert de stad Cairo bij nacht. Het 3e shirt is voorzien van een ronde hals in het rood. Het Umbro logo op de rechterborst is goud en de andere borst bevat het clublogo. Het derde tenue van Al Ahly wordt gecompleteerd door een donkerblauw voetbalbroekje en blauwe kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Al Ahly voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Kahraba, Benoun, Maaloul, El Shahat, Soliman en andere spelers. Deze voetbalshirts kun je alleen bestellen in de fanshop van de club. Check andere merchandising van de club in deze Al Ahly fanshop!

Al Ahly thuisshirt 2021

Al Ahly uitshirt 2021

Al Ahly 3e shirt 2021