AC Milan trainingspak 2020-2021

Het nieuwe AC Milan trainingspak 2020-2021 is vandaag tegelijkertijd met het 3e shirt van AC Milan officieel gelanceerd. Dit trainingspak draagt de Rossoneri tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Europese wedstrijden dit seizoen. Het nieuwe trainingspak van Milan bestaat ook dit jaar weer uit een trainingstrui en trainingsbroek en heeft ook nog eens een geheel nieuwe template. 

AC Milan trainingstrui en trainingsbroek 2020-21

AC Milan draagt dit seizoen een aantal verschillende trainingspakken. De kleuren van deze trainingspakken matchen met de tenues die de club van trainer Stefano Pioli in de wedstrijd daarna draagt. Het AC Milan trainingspak met de bordeaux rode trainingstrui wordt door de spelers gedragen en het trainingspak met de witte top door de staf van de club. Wij bespreken het design van het trainingspak aan de hand van het bordeaux rode trainingspak. De trainingstrui van dit pak is bordeaux rood met zwarte details. Deze zwarte accenten komen terug in de brede taping over de schouders en in een vlak ter hoogte van de ellebogen. De bovenkant van de mouwen bevatten een speciale all-over print, welke kenmerkend is voor het nieuwe template van Puma. Deze print heeft wat weg van een doolhof en bevindt zich alleen op dit gedeelte van het trainingspak. Verder heeft de AC Milan training top de gebruikelijke kenmerken. De top is voorzien van een hoge hals met een verborgen rits tot de borst. De mouwen betreffen raglanmouwen, welke strak om de armen vallen en goed meebewegen met de bewegingen van het lichaam. De mouwen bevatten aan de onderkant weer duimgaten, welke ervoor zorgen dat de trainingstrui getailleerd om het lichaam valt. Het Puma logo staat in het wit op de rechterborst. Het Duitse sportmerk is sinds het seizoen 2018-2019 kledingsponsor van de club uit Milaan. De andere borst bevat het logo van de club. De witte AC Milan training top bevat in plaats van zwarte details rode accenten.

Beide AC Milan trainingspakken worden compleet gemaakt door dezelfde trainingsbroek. De AC Milan trainingsbroek 2020-2021 is komend seizoen geheel zwart en is qua functionele elementen hetzelfde als afgelopen seizoen. Dat zijn onder andere de volgende kenmerken:

  • De AC Milan trainingsbroek heeft een tapered fit. Dit houdt in dat de trainingsbroek met name rondom de kuiten en enkels strak valt.
  • De broek is aan de zijkanten uitgerust met twee zakken en bevat daaronder de logo’s van de club en Puma.
  • De onderkant van de trainingsbroek is voorzien van enkelritsen, zodat je deze trainingsbroek nog makkelijker aan en uit kunt doen over je voetbalschoenen en sneakers.
  • Met de tailleband aan de bovenkant van de trainingsbroek kun je de fit van de trainingsbroek aanpassen.
  • Het pak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het officiële AC Milan trainingspak 2020-2021, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Ibrahimovic, Rebic, Hernandez, Donnarumma, Calhanoglu en nog meer sterspelers.

AC Milan trainingspak bestellen

Het AC Milan Puma trainingspak 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. De prijzen van het pak zijn hetzelfde als afgelopen seizoen. De trainingstrui is voor volwassenen € 69,95 en voor kinderen € 59,95. De trainingsbroek is voor volwassenen € 54,95 en voor kinderen € 49,95. Het pak is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Check ook nog meer andere nieuwe AC Milan trainingskleding in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel je AC Milan trainingspak altijd in deze winkel!

of de PUMA SHOP!

of in deze SHOP