AC Milan sweat trainingspak 2018-2019

Tegelijkertijd met de lancering van de nieuwe voetbalshirts voor 2018-2019 hebben Puma en AC Milan een nieuw joggingspak uitgebracht. Dit sweat trainingspak dragen de spelers van AC Milan in de voorbereiding op de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende 2018-2019. Dit pak wordt dit seizoen veelal als presentatiepak gebruikt. Het nieuwe sweat pak van de Rossoneri is geïnspireerd door de evoStripe pakken van PUMA. Het Duitse sportmerk is vanaf dit seizoen de nieuwe kledingsponsor van het keurkorps van trainer Gattuso. Beide partijen sloten eerder dit jaar een meerjarige deal. Check hieronder alles over het nieuwe sweat trainingspak van AC Milan!

Zwart AC Milan vest en joggingsbroek 2018-2019

Het nieuwe Puma AC Milan vest van het joggingspak en de joggingsbroek zijn beiden geheel in stijl van één van de clubkleuren van de club: zwart. Het vest met rits wordt het ''casual performance jack'' genoemd. Het jack is namelijk perfect om casual te dragen, maar ook om in te sporten. Het AC Milan bestaat namelijk deels uit katoen (81%) en deels uit polyester (19%). Hierdoor is het jack heel zacht als je deze aanhebt. Verder wordt het vest van het sweat pak gekenmerkt door de hoody. De capuchon aan de achterkant is geheel zwart. Andere kenmerken van het vest zijn de doorlopende rits en de zakken aan de zijkanten. De onderkant van de mouwen en de onderkant van het vest zijn uitgerust met een elastisch koord, zodat dit vest naadloos aansluit op het lichaam. Op het nieuwe AC Milan vest mogen de logo's van de club en Puma niet ontbreken. Het logo van de nieuwe kledingsponsor prijkt op de rechter borst in het wit en de andere borst is uitgerust met zowel het logo van de Milanezen als met het logo van Fly Emirates.

De joggingsbroek van het nieuwe AC Milan pak is dus ook zwart en heeft ook een tailleband aan de bovenkant, zodat de fit perfect is. De casual sweatpants bevatten ook twee zakken aan de zijkanten en op de broek staan ook weer de logo's van de club en Puma. Kenmerkend aan de broek is bovendien de toelopende pasvorm. De broek valt namelijk lekker strak om de kuiten en enkels. Ter hoogte van de knieën bevindt zich een soort buiging, waardoor de broek nog lekkerder meebeweegt met de bewegingen van het lichaam. De binnenkant van de pijpen bevatten speciale inzetstukken voor de perfecte pasvorm en het comfort. Hierdoor heeft de nieuwe AC Milan sweatpants een ultieme fit. Zoals alle trainingskleding van Puma is ook het nieuwe presentatiepak uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke ervoor zorgt dat zweet naar de buitenkant van het pak wordt getransporteerd en een ventilerend effect heeft.

Check hieronder nog een productfoto van het nieuwe pak dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Bonucci, Calhanoglu, Bacca, Suso, Kalinic, Silva en andere sterren. Check bovendien het nieuwe thuisshirt en uitshirt van AC Milan voor 2018-2019.

AC Milan presentatiepak/ sweat pak bestellen

Het nieuwe AC Milan sweat pak of presentatiepak voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. Deze is alleen beschikbaar voor volwassenen en dus in de maten S, M, L, XL en XXL. De hoodie en de joggingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. Beide items hebben een prijs van € 80,-. Wil je andere Milaan producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je nieuwe AC Milan pak in deze SHOP

of deze winkel!