Het nieuwe AC Milan 3e shirt of alternatieve uitshirt 2015-2016 is vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Adidas en de Italiaanse club. In dit voetbalshirt speelt AC Milan de uitwedstrijden in de Serie A en de Coppa Italia gedurende 2015-2016. Het nieuwe AC Milan voetbalshirt werd gepresenteerd tijdens de campagne #BETHEDIFFFEENCE van Adidas en werd tegelijkertijd gepresenteerd met het nieuwe 3e shirt van Bayern München, Juventus, Chelsea, Manchester United en Real Madrid. Alle shirts hebben hetzelfde thema: ''Spark in the dark''. Dit betekent dat alle nieuwe alternatieve uitshirts of 3e shirts als basiskleur een donkere kleur hebben met felle details. Ook het nieuwe AC Milan 3e shirt past geheel in dit thema.

AC Milan 3e tenue 2015-2016

Het nieuwe alternatieve AC Milan uitshirt is namelijk overwegend donker groen en bevat gele details. Deze gele kleur komt terug in de strepen van Adidas over de schouders en mouwen en in de baan aan de onderkant van de mouwen. Boven deze baan bevindt zich een design van gele stipjes. Verder wordt het AC Milan 3e shirt 2015-2016 gekenmerkt door het design van blokkige horizontale strepen over het shirt. Aan de binnenkant van de hals bevindt zich een afbeelding van de Italiaanse vlag met daaromheen de kleuren van Expo2015. Dit evenement vindt van mei tot oktober plaats in de Italiaanse stad en een verwijzing naar dit evenement is ook te vinden in het nieuwe AC Milan thuisshirt en uitshirt. De rechter borst is uitgerust met het Adidas logo in het wit en de andere borst bevat het logo van de in 1895 opgerichte club. Boven dit logo staat een gouden ster, welke verwijst naar de 18 gewonnen Serie A kampioenschappen van de club. Hoofdsponsor Fly Emirates versiert het midden van het AC Milan 3e shirt. Het nieuwe 3e tenue van Milan wordt gecompleteerd door een flitsend voetbalbroekje. Dit short is aan de bovenkant groen en loopt naar de onderkant langzaam over in verschillende kleuren: rood/blauw/groen en geel. Dit zijn ook weer de kleuren van Expo2015. Dit effecht wordt gecreeërd door flitsende lijnen. De zijkanten van het short zijn uitgerust met gele Adidas strepen en ook de logo's van de club en de Duitse kledingsponsor, die sinds 1998 kledingsponsor is en dat tot in ieder geval 2023 blijft, staan op de shorts. De kousen van het alternatieve AC Milan uittenue zijn geel met groene strepen aan de bovenkant en bevat de naam van de stad op het midden. Check hieronder de foto's van het nieuwe AC Milan 3e voetbalshirt en tenue. In dit voetbalshirt schitteren sterren als Balotelli, Honda, Menez, Bacco, Suso en de Jong gedurende 2015-2016.

AC Milan 3e voetbalshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe AC Milan 3e shirt 2015-2016 kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen in de hieronder aangegeven shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 80- € 85 en voor kinderen € 65,-. Laat ook je AC Milan voetbalshirt met een eigen naam en nummer bedrukken. Dit betreft de officiële AC Milan bedrukking! Check ook andere beschikbare AC Milan producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop het AC Milan 3e shirt in de online AC Milan voetbalshop of
in de officiële AC Milan shop van Adidas!

Milan -3e -shirt -2015-2016
AC-Milan -3e -shirt -2015-2016

AC-Milan -voetbalbroekje -2015-2016