Ajax 3e shirt 2024-2025 uitgelekt

De eerste afbeelding van het Ajax 3e shirt 2024-2025 is uitgelekt! In tegenstelling tot eerdere berichtgeving bevat het alternatieve uitshirt van de Amsterdammers niet het adidas Originals logo op de borst, maar het ''normale'' adidas performance logo. De 3e shirts van clubs als Real Madrid, Bayern München, Juventus, Arsenal en Manchester United bevatten wel het adidas Originals logo, de zogenaamde trefoil! In het 3e shirt speelt Ajax volgend seizoen vooral de Europese uitwedstrijden, maar ook een aantal uitwedstrijden in de Eredivisie en KNVB Beker.

Geometrische lijnen en Andreskruizen?

Qua basiskleur lijkt het Ajax 3e shirt 2024-2025 een beetje op Ajax uitshirt van dit seizoen. Het Ajax 3e shirt 2024-2025 heeft namelijk een beige achtige tint en wordt verder gekenmerkt door de all-over print van de Amsterdamse kruizen. Aan de kruizen is een creatieve insteek gegeven. Deze bevatten een design van dunne lijnen, welke zo maar geïnspireerd kunnen zijn door de rijke architectuur of plattegrond van Amsterdam. De kruizen zijn verwerkt in dunne bruine lijntjes en bevinden zich zowel aan de rechterkant als linkerkant van het alternatieve uitshirt. Ook alle details en logo's op het shirt zijn bruin. Qua template heeft het Ajax 3e voetbalshirt alle kenmerken van het adidas TIRO24 template. Dit betekent dat de zijkanten zijn uitgerust met een bruine golf. De ronde hals is beige met aan de achterkant een bruine rand. De adidas trademar strepen op de schouders zijn ook bruin. Alle logo's staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat het adidas performance logo en de linkerborst het logo van Ajax. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het tenue, in dit geval bruin. De kampioenssterren, verwijzend naar de 36 kampioenschappen, zijn ook bruin. Ziggo versiert het midden van het tenue. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt staan de drie Andreaskruizen horizontaal in het bruin naast elkaar. Het Ajax derde tenue wordt gecompleteerd door een beige voetbalbroekje met aan weerszijden een bruine golf. Op de voetbalbroekjes ontbreken dit jaar de adidas strepen. Ook dit is weer kenmerkend voor het adidas TIRO template. De bruine golf loopt als het ware door van het voetbalshirt. De logo's van de Amsterdammers en het Duitse sportmerk op het short zijn bruin. De sokken zijn beige met bruine accenten.

Of dit ook echt het nieuwe Ajax 3e shirt 2024-2025 gaat worden, weten we pas in augustus! Dan wordt het voetbalshirt pas officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor adidas! Eerder werd ook al de kleur van het Ajax uitshirt 2024-2025 bekend.

Ajax 3e shirt bestellen

Het Adidas Ajax 3e shirt 2024-2025 kun je pas vanaf de officiële lancering bestellen. De prijzen zijn hetzelfde als afgelopen seizoen. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het voetbalshirt € 99,95 en voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164, 176) € 74,95. De voetbalbroekjes zijn € 39,95 en de sokken € 19,95. Check ook nog de huidige collectie in deze winkels!

Ajax 3e shirt 2024-2025 uitgelekt
Ajax 3e shirt 2024-2025 uitgelekt