Zwitserland keepersshirt 2021-2022

Merk: Puma
SKU: 759869-15
Waardering:
Aantal stemmen: 2

 

Bestel hier direct en snel het nieuwste Zwitserland keepersshirt 2021-2022 van Puma voor volwassenen en kinderen. Dit keeperstenue kun je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Dit keepersshirt dragen de keepers van het Zwitserse voetbalelftal tijdens de EK 2021 uitwedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022. 

Het Puma Zwitserland keepersshirt 2021-2022 is dit jaar geheel grijs en bevat een all-over print van kruizen. Deze kruizen zijn geïnspireerd door de Zwitserse vlag en hebben verschillende groottes. Verder is het tenue uitgerust met rode details. Over de borst bevindt zich een horizontale rode baan, welke onderbroken wordt door de naam van het land: SUISSE. Onder deze band prijkt de Zwitserse vlag en boven de naam de cat van Puma. Het Puma logo staat ook op beide mouwen, welke afgesloten wordt door een rode band. Verder is het tenue uitgerust met een v-hals en is op de achterzijde van het tenue het logo van de voetbalbond verwerkt. Dit tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Sommer, Mvogo en Omlin.Het tenue is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Klik direct op de buttons om dit tenue te bestellen. In deze shops kun je het shirt ook bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!