Merk: SKU: 58578659

Bestel hier het officiële Macron FC Basel trainingsjack 2023-2024 voor volwassenen. Dit trainingsjack dragen de spelers van FC Basel tijdens het reizen naar de wedstrijden in het seizoen 2023-2024. Dit trainingsjack kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.

Het FC Basel trainingsjack 2023-2024 is donkerblauw en bevat rode en blauwe diagonale lijnen op de  mouwen. Deze lijnen zijn geheel in stijl van de clubkleuren: blauw en rood. De zijkanten van het trainingsjack bevatten ook een speciale print van geometrische vormen. Het FC Basel trainingsjack bevat een hoge hals met een doorlopende rits en heeft ook een capuchon. De logo's van FC Basel en Macron staan op de borst en de achterkant van het trainingsjack bevat het oprichtingsjaar van de club: 1893. Het trainingsjack bevat twee zakken aan de zijkanten. Het trainingsjack bestaat voor 100% uit polyester.

  • Volledige centrale ritssluiting
  • OFFICIEEL GELICENTIEERD PRODUCT | Dit officiële, gecertificeerde product is ontworpen en gemaakt door Macron voor en in nauwe samenwerking met de Club. Het voldoet aan de strengste normen van authenticiteit en traceerbaarheid in de toeleveringsketen.
  • Verborgen zakken
  • Polydiagonaal: deze stof combineert het hete handslijpproces met een diagonale functie die een hoge elasticiteit aan de stof verleent. Het is speciaal bestudeerd voor reiskleding die in elke situatie comfortabel zit.

Klik direct op de buttons om dit FC Basel trainingsjack te bestellen.