FC Basel trainingsshirt 2022-2023

Merk: Macron
SKU: 58559525
Waardering:
Aantal stemmen: 0

Bestel hier het FC Basel trainingsshirt 2022-2023 voor volwassenen. Dit trainingsshirt dragen de spelers van FC Basel tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in het seizoen 2022-2023. Dit trainingsshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. 

Het FC Basel trainingsshirt 2022-2023 is overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de donkerblauwe en rode accenten. De zijkanten van het trainingsshirt zijn uitgerust met een diagonaal vlak. Dit vlak is overwegend donkerblauw met een diagonale rode lijn. De mouwen zijn ook deels donkerblauw en bevatten een all-over print. Op de borst staan de logo's van de club en kledingsponsor Macron. De achterkant van het trainingsshirt bevat de naam van de club. Dit trainingstenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

  • Ronde hals
  • Eco-mesh inzetstukken
  • OFFICIEEL GELICENTIEERD PRODUCT | Dit officiële, gecertificeerde product is ontworpen en gemaakt door Macron voor en in nauwe samenwerking met de Club. Het voldoet aan de strengste normen van authenticiteit en traceerbaarheid in de toeleveringsketen.
  • Dye-sub print
  • Eco Softlock: Technische stof speciaal ontworpen voor voetbalshirts met 100% gerecycled polyester garen. Het is licht, zacht en zeer goed bestand tegen scheuren. 

Klik direct op de buttons om dit FC Basel trainingsshirt 2022-2023 te bestellen.