FC Basel 3e voetbalshrit 2022-2023

Bestel hier het Macron FC Basel 3e voetbalshirt 2022-2023 voor volwassenen. Dit voetbalshirt is onderdeel van de FC Basel voetbalshirts 2022-2023. In dit voetbalshirt speelt FC Basel de uitwedstrijden in de Zwitserse Super League en de beker tijdens het seizoen 2022-2023. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. 

Het FC Basel 3e voetbalshirt 2022-2023 is donkerblauw en bevat ook de clubkleuren van de Zwitserse voetbalclub. Deze kleuren komen terug in de band aan de onderkant van de mouwen en in twee lijnen in de polokraag. Ook de band op de zijkanten van het voetbalshirt is rood/blauw. De mouwen van het FC Basel 3e voetbalshirt bevatten een all-over print van diamanten, geïnspireerd door het dak van de Basel Minster, de historische kathedraal in de stad. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staat het oprichtingsjaar van de club: 1893. Op de rechterborst en de mouwen staat het logo van Macron en de linkerborst bevat het logo van de club. Dit betreft een siliconen badge. Hoofdsponsor NOVARTIS staat op het midden van het FC Basel thuisshirt. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en ventilatie.

  • Polokraag
  • Eco-mesh inzetstukken
  • OFFICIEEL GELICENTIEERD PRODUCT | Dit officiële, gecertificeerde product is ontworpen en gemaakt door Macron voor en in nauwe samenwerking met de Club. Het voldoet aan de strengste normen van authenticiteit en traceerbaarheid in de toeleveringsketen.
  • Dye-sub print
  • Eco Softlock: Technische stof speciaal ontworpen voor voetbalshirts met 100% gerecycled polyester garen. Het is licht, zacht en zeer goed bestand tegen scheuren. 

Klik direct op de buttons om dit FC Basel 3e voetbalshirt te bestellen!