New York City uitshirt 2020-2021

Bestel hier direct en snel het nieuwste New York City uitshirt van adidas. In dit voetbalshirt speelt New York City de Major League Soccer uitwedstrijden gedurende het seizoen 2020 en 2021. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.

Het uitshirt van New York City is dit jaar donkerblauw en wordt gekenmerkt door de all-over print. Deze all-over print haalt inspiratie uit de Brooklyn Bridge en de haven van de stad New York. De all-over print bestaat namelijk uit een design van diagonale blokken, die verwerkt zijn in diagonale banen. Deze hebben bovendien een vervagend effect. Op de borst prijken de logo's van de club en adidas en op het midden van het tenue staat sponsor Etihad Airways. De drie strepen van adidas bevinden zich op de rechter schouder.  De mouwen bevatten de officiële Major League Soccer badges. Deze zijn geheel in stijl van de de clubkleuren van New York City FC. Het shirt bevat bovendien een v-hals. Deze tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil je net als sterren als Moralez, Mitrita, do Santos, Matarrita, Callens, Castellanos, Ring dit voetbalshirt dragen? Klik dan direct op de button om dit tenue te kopen. Hier kan je je New York City shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd!