Galatasaray trainingspak 2020-2021 - Zwart

Koop hier het nieuwste Galatasaray trainingspak 2020-2021. Dit pak kan je kopen in de maten S, M, L, XL en XXL. Het trainingspak bestaat uit een training top en trainingsbroek, welke geheel in stijl zijn van de clubkleuren van de Turkse club. Dit trainingspak wordt door de spelers van Gala gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Turkse Liga wedstrijden en andere wedstrijden gedurende 2020-2021.

Het Galatasaray trainingsjack is geheel zwart en bevat drie verschillende horizontale vlakken. Verder is het trainingsjack uitgerust met een hoge hals met doorlopende rits. De zijkanten bevatten twee zakken. De linkerborst van het trainingsjack bevat de badge van de club, geheel in stijl van de clubkleuren van ''Gala.'' Boven de badge staan vier sterren. Deze verwijzen naar de kampioenschappen van de Turkse club. De mouwen betreffen raglanmouwen, welke strak om de armen vallen en meebewegen met de armen. Hierdoor heb je voldoende bewegingsvrijheid in deze top. Op de linkerborst prijkt het logo van Nike. 

De Galatasaray trainingsbroek valt strak om de benen en is aan de onderkant uitgerust met ritsen, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. De broek is verder zwart en bevat twee zakken. Op de broek prijken ook de logo's van de club en Nike. Het logo van Galatasaray bevat vier sterren. Deze sterren verwijzen naar de 22 kampioenschappen van de club. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee je perfect de pasvorm aan kan passen. Verder is de trainingsbroek uitgerust met een diagonale rode en gele band. De Nike trainingsbroeken hebben ook dit jaar weer de bekende toelopende fit. Dit betekent dat de broek strak om de kuiten en enkels valt  Klik op de buttons om de Galatasaray trainingsbroek te kopen voor kids of volwassenen.  Klik direct op de buttons om het nieuwe trainingspak van Galatasaray te bestellen.