Galatasaray anthem trainingsjack 2020-2021- Geel/Rood

Koop hier het nieuwste Galatasaray trainingsjack van Nike voor het seizoen 2020-2021.  Dit jack wordt door de spelers van Gala gedragen tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de Turkse Liga uitwedstrijden gedurende 2020-2021. Dit trainingsjack kun je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen en de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen. 

Het Galatasaray trainingsjack heeft het I96 template. Het jack is verdeeld in drie vlakken. Het bovenste en middelste vlak zijn geel en het onderste vlak is rood. De mouwen zijn aan de bovenkant geel en aan de onderkant rood. Ook de rits van het Galatasaray trainingsjack is rood. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike en de andere borst bevat de clubbadge, inclusief vier sterren. Deze sterren verwijzen naar de kampioenschappen. Het trainingsjack van Gala is verder uitgerust met een hoge hals en bevat aan de zijkanten twee zakken. De mouwen bevatten daarnaast een dunne taping. Het jack bestaat voor 97% uit polyester en 3% uit katoen. 

Wil jij net als Falcao, Turan, Kilinc, Elabdellaoui, Belhanda en andere sterpspelers  schitteren in dit trainingsjack? Klik dan op de buttons!