Galatasaray thuisshirt 2021-2022

Koop hier het nieuwste Galatasaray thuisshirt 2021-2022 voor kinderen en volwassenen. In dit shirt speelt Galatasaray de wedstrijden in de Turkse competitie en in Europa in de Türk Telekom Arena. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen.

Het Galatasaray thuisshirt 2021-2022 heeft ook dit jaar een half-om-half design. De rechterkant van het voetbalshirt is geel en de andere kant is rood. Beide delen worden gescheiden door een diagonale lijn. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike in het rood en de andere borst bevat de badge van de club, inclusief vier sterren. Deze sterren verwijzen naar de 22 kampioenschappen. Op het midden van het tenue staat hoofdsponsor SIXT en in de nek op de achterzijde van het tenue staat subsponsor MAGDEBURGER SIGORTA. Deze tenues bestaat voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht. 

Klik op de button om het shirt te kopen. In deze shops kan je het shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer of jouw favoriete speler!