Galatasaray thuis shirt 2019-2020

Koop hier het nieuwste Galatasaray voetbalshirt voor 2019-2020 voor kinderen en volwassenen. In dit shirt speelt Galatasaray de wedstrijden in de Turkse competitie en in Europa in de Türk Telekom Arena. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. Dit kan namelijk in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen en de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen. 

Het shirt wordt zoals altijd gekenmerkt door het half-om-half design. De rechterkant is geel en de andere kant is rood. De rechter mouw is rood en de andere mouw is geel. Deze vlakken zijn dit seizoen uitgerust met verticale banen, waardoor het tenue een echt retro design heeft. Het voetbalshirt van Galatasaray is bovendien uitgerust met een Vapor hals. Dit is een combinatie van een diagonale en rechte hals.  Aan de achterkant van het shirt bevindt zich een strip. Hierin zijn de initialen van de club verwerkt: GS. De binnenkant van de kraag is uitgerust met een detail. Hierin staat namelijk de leus: ‘Ilklerin Ve Enlerin Takimi’ (De club van de eersten en de meesten). De rechter borst bevat het logo van Nike en de andere borst het logo van de club met daarboven vier sterren, welke verwijzen naar de 22 kampioenschappen van de Turkse club.  Dit shirt wordt gedragen door sterren als Diagne, Onyekuru, Belhanda, Akbaba, Feghouli, Mitroglou, Luyincama, Nagatomo en nog meer spelers.  Deze tenues bestaat voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Klik op de buttons om het shirt te kopen. In deze shops kan je het shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer of jouw favoriete speler!