Galatasaray 3e voetbalshirt 2021-2022 - Beige

Koop hier het nieuwste Nike Galatasaray 3e shirt 2021-2022 voor kinderen en volwassenen. In dit shirt speelt Galatasaray de uitwedstrijden in de Turkse competitie en in Europa in 2021-2022. Het Galatasaray 3e shirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. 

Het Galatasaray 3e voetbalshirt 2021-2022 heeft een vrij eenvoudig design. Het voetbalshirt is overwegend beige/creme (door Nike ''Sail'' genoemd) en bevat een all-over camouflage print. Het tenue is dit seizoen uitgerust met een ronde hals. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike in het rood en de andere borst bevat de badge van de club. Het opvallende aan het logo is dat deze in tweeën is gedeeld. De rechterkant van het logo in geel en de andere kant is rood. Hetzelfde geldt voor de sterren boven het logo van de club. Twee van deze sterren zijn rood en de andere twee zijn geel. Deze sterren verwijzen naar de 22 landskampioenschappen van ''Gala.'' Hoofdsponsor SIXT CARS staat in het zwart op het midden van het tenue en de achterkant van het voetbalshirt bevat het logo van MAGDEBURGER SIGORTA. Deze tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Klik op de buttons om het Galatasaray 3e shirt te kopen. In deze shops kan je het shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer of jouw favoriete speler!