Fenerbahce 3e shirt 2021-2022

Bestel hier direct en snel het officiële Puma Fenerbahce 3e shirt 2021-2022 voor kinderen en volwassenen. In dit voetbalshirt speelt de Turkse club de uitwedstrijden in de Turkse Super Lig en de beker gedurende 2021-2022. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.

Het Fenerbahce 3e shirt 2021-2022 is overwegend navy blauw en wordt gekenmerkt door de all-over jacquard print van het clublogo op de voorzijde van het tenue. Het logo ontbreekt op de linkerborst. In plaats hiervan staat de naam van de club in het geel op het midden van de borst. De naam wordt bovendien geflankeerd door twee gele banen. Ook de Puma formstripes op de schouders en de band aan de onderkant van de mouwen zijn geel. Het logo van Puma staat op het midden van de borst en op beide mouwen. Hoofdsponsor AVIS versiert het midden van het tenue en mouwsponsor NESINE staat op beide mouwen. Het tenue bevat verder een v-hals en in de nek op de achterzijde van het tenue staat ook het clublogo.  Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Puma DryCell technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie, verkoeling en afvoer van vocht.

  • Ribbels: 100% Polyester
  • Materiaal Buitenkant: 100% Polyester

Wil jij net als spelers als de spelers van Fenerbahce dit tenue dragen? Klik dan direct op de buttons om het voetbalshirt te bestellen. In deze shops kun je het Fenerbahce tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!