Merk: SKU: 58554080

Bestel hier het Macron Real Sociedad thuisshirt 2021-2022. Dit tenue is onderdeel van de Real Sociedad voetbalshirt 2022-2023. In dit voetbalshirt speelt Real Sociedad de thuiswedstrijden in de Spaanse La Liga en Copa del Rey gedurende het seizoen 2022-2023 in het Estadio Anoeta.Dit shirt kan je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.

Het Real Sociedad thuisshirt 2022-2023 bevat dit jaar de iconische blauwe en witte verticale banen. In de blauwe banen is een all-over print verwerkt, die verwijst naar de kunst in de stad. Deze print vormt een camouflage effect in de blauwe banen. De mouwen bevatten ook de blauwe en witte banen en daarnaast is het tenue uitgerust met een combinatie van een rechte en opstaande kraag. De binnenkant van de hals bevat een label met daarin de tekst: ''REALAREN BIHOTZA''. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt de vlag van Baskenland. De linkermouw is uitgerust met het logo Reale Seguros en de achterkant bevat het logo van Kutxabank. Op de rechterborst en de mouwen staat het Macron logo en de linkermouw bevat de badge van de club. Op het midden van het tenue staat het logo van hoofdsponsor CAZOO.  De linker mouw bevat de officiële La Liga badge. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

  • Geribbelde mandarijnkraag
  • Ademende mesh-inzetstukken
  • Micromesh-inzetstukken
  • OFFICIEEL GELICENTIEERD PRODUCT | Dit officiële, gecertificeerde product is ontworpen en gemaakt door Macron voor en in nauwe samenwerking met de club. Het voldoet aan de strengste normen van authenticiteit en traceerbaarheid in de toeleveringsketen.
  • Dye-sub print

Klik direct op de buttons om het Real Sociedad thuisshirt 2022-2023 te bestellen! In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer.