Koop hier het nieuwste Real Madrid tenue voor peuters en kleuters. Dit tenue bestaat uit een voetbalshirt en voetbalbroekje en kan je kopen in de maten 92, 98, 104, 110 en 116. Dit is dus het perfecte tenue voor kinderen van 3, 4, 5, 6, en 7 jaar. In dit tenue speelt Real Madrid de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden in het Santiago Bernabeu gedurende 2022-2023

Het Real Madrid thuisshirt is een eerbetoon aan het 130 jarig bestaan van de club. ''Los Blancos'' werd op 6 maart 1892 opgericht en bestaat dit jaar dus exact 130 jaar. Het voetbalshirt is volledig wit en bevat een design van verticale, gelimmende banen. Deze zijn weer verdeeld in dunnere lijnen, welke onderbroken worden door een sublimatieprint van het clublogo. De badge van de club staat op de linkerborst en de andere borst bevat het adidas logo in het zwart. Het voetbalshirt is verder uitgerust met een witte polokraag met een zwarte en paarse rand. De adidas strepen staan in het paars op de schouders. Hoofdsponsor Emirates Fly Better staat in het zwart op het midden van het Real Madrid thuisshirt 2022-2023. Zoals altijd bestaan de Real Madrid tenues voor 100% uit polyester en zijn deze uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het broekje van Real Madrid is dit seizoen ook geheel wit met paarse adidas strepen. Hetzelfde geldt voor de kousen van dit tenue. Zoals altijd bestaan de Real Madrid tenues voor 100% uit polyester en zijn deze uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als de spelers van Real Madrid in het Real Madrid thuistenue 2022-2023 schitteren schitteren? Klik dan op de shops om het te kopen!

Koop deze producten