Real Madrid baby tenue 2021/2022

Koop hier het nieuwste Real Madrid tenue voor baby's. Dit tenuetje kan je kopen voor baby's van 0 tot 3 maanden, 3 tot 6 maanden, 6 maanden tot 1 jaar en van 1 tot 2 jaar. Dit tenuetje kan je namelijk kopen in de maten 68, 74, 80, 86 en 92. Dit tenue bestaat uit een voetbalshirt en voetbalbroekje. Dit baby tenue is gebaseerd op het thuistenue van Real Madrid. 

Het Real Madrid thuisshirt 2021-2022 is geïnspireerd door de Plaza de Cibiles. Dit is de fontein waar de supporters van Real Madrid de grote prijzen van de club vieren. Het tenue is overwegend wit en bevat een all-over print van spiraalachtige lijnen en golven. Verder is het tenue uitgerust met zowel blauwe als oranje details. De ronde hals heeft deze kleurencombinatie en hetzelfde geldt voor de band aan de onderzijde van de mouwen. De schouders bevatten de adidas strepen in het blauw, evenals het adidas logo op de rechterborst. De linkerborst bevat het logo van de club en op het midden van het tenue staat het Emirates Fly Better logo.  Het baby tenue bevat een ronde hals met drukknoopjes, zodat je dit tenue makkelijker over het hoofdje aan en uit kunt doen. Het broekje van Real Madrid is dit seizoen ook geheel wit met blauwe accenten. De kousen zijn niet inbegrepen bij dit Real Madrid tenuetje voor baby's. 

Zoals altijd bestaan de Real Madrid tenues voor 100% uit polyester en zijn deze uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Klik op de buttons om dit tenue exclusief te kopen!