Real Madrid tenue 2019-2020 voor baby's

Koop hier het nieuwste Real Madrid tenue baby's. Dit tenuetje kan je kopen voor baby's van 0 tot 3 maanden, 3 tot 6 maanden, 6 maanden tot 1 jaar en van 1 tot 2 jaar. Dit tenuetje kan je namelijk kopen in de maten 68, 74, 80, 86 en 92. Dit tenue bestaat uit een voetbalshirt en voetbalbroekje. Dit baby tenue is gebaseerd op het thuistenue van Real Madrid. 

In dit tenue speelt Real Madrid de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden in het Santiago Bernabeu gedurende 2019-2020. Dit seizoen is het tenue van Real Madrid een ode aan het voetbalshirt aan een bijnaam van de club: De Koninklijke. Bovendien is het tenue een ode aan de vele prijzen die Real Madrid gewonnen heeft. Om deze reden bevat het voetbalshirt gouden accenten. Het voetbalshirt van Real Madrid is dit seizoen geheel wit met gouden details. Deze komen terug in een subtiele lijn in de ronde hals en de drie strepen van adidas over de schouders. Ook een subtiele taping aan de onderkant van het voetbalshirt en in de bies aan de onderkant van de mouwen zijn goud. Hetzelfde geldt voor het logo van adidas op de rechterborst en het Fly Emirates logo op het midden van het voetbalshirt. De linkerborst bevat het logo van de club. Het broekje van Real Madrid is dit seizoen ook geheel wit met gouden details. De kousen zijn ook inbegrepen bij dit Real Madrid tenuetje voor baby's. 

Zoals altijd bestaan de Real Madrid tenues voor 100% uit polyester en zijn deze uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Klik op de buttons om dit tenue exclusief te kopen! Check ook nog meer informatie over het nieuwe Real Madrid voetbalshirt voor 2019-2020.